Premieră pentru Skoda Superb facelift: va avea versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard: lansare pe 23 mai

de Paul Cosma
Luni, 20.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un nou teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va avea în premieră o versiune Scout cu tracțiune integrală în echiparea standard. Lansarea va avea loc pe 23 mai.

În urmă cu două săptămâni, Skoda a publicat prima schiță oficială cu viitorul Superb facelift. Vârful de gamă al constructorului din Mlada Boleslav promite mici modificări la nivel estetic, sisteme de siguranță noi și sisteme de propulsie îmbunătățite.

Viitorul Superb facelift va avea, de asemenea, faruri cu tehnologie LED Matrix (premieră în gama Skoda), iar noile lumini de ceață cu LED și stopurile spate integrează lumini de semnalizare dinamice.

Într-un nou teaser video, Skoda ne anunță că Superb facelift va beneficia în premieră de o versiune Scout, cu tracțiune integrală în echiparea standard.

Viitorul model va fi expus oficial în 23 mai la Bratislava. Până în acest moment știm că modelul constructorului din Mlada Boleslav va primi și o versiune plug-in hybrid. Conform primelor informații, sistemul de propulsie va "împrumutat" de pe Volkswagen Passat GTE, iar asamblarea versiunii va avea loc în fabrica din Kvasiny.

Via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru