Oficial: Skoda Superb facelift va fi prezentat pe 23 mai, la Bratislava

de Paul Cosma
Vineri, 10.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat oficial că Superb facelift va fi dezvăluit pe data de 23 mai, la Bratislava. Prezentarea va avea loc în cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheață, acolo unde constructorul ceh este sponsor principal încă din 1992.

După ce a publicat în această săptămână prima schiță oficială cu viitorul Superb facelift, Skoda ne oferă acum încă un detaliu cu privire la viitorul model.

Mai exact, Skoda a “ascuns” informația că Superb facelift va fi prezentat pe 23 mai, într-un comunicat dedicat Campionatului Mondial de hochei pe gheață. Skoda este sponsorul principal al acestui eveniment sportiv încă din 1992, iar Superb facelift va fi dezvăluit în ziua sferturilor de finală ale competiției de la Bratislava.

Până acum, știm că Superb facelift va avea o versiune PHEV (plug-in hybrid), sistem preluat de pe Volkswagen Passat GTE și care oferă 218 cai putere, cu o autonomie de cel mult 70 de kilometri. Skoda ne-a mai anunțat că Superb va avea numele mărcii inscripționat pe spate în locul clasicului logo, după ce Scala fusese primul model care a beneficiat de acest tratament.

A treia generație Skoda Superb a fost lansată în 2015, iar doi ani mai târziu a depășit borna de un milion de unități produse.

Via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru