Prima schiță oficială pentru Skoda Superb facelift: lansarea va avea loc la Bratislava, în cel mult 3 săptămâni

de Paul Cosma
Marti, 07.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat prima schiță oficială cu Superb facelift. Modelul va avea premiera mondială la Bratislava, în cel mult 3 săptămâni, la Campionatul Mondial de hochei pe gheață.

În luna mai a acestui an vom face cunoștință cu Skoda Superb facelift, debutul fiind programat la un eveniment sportiv pe care cehii îl sponsorizează de mai bine de 20 de ani.

Campionatul Mondial de hochei pe gheață de la Bratislava, ce se desfășoară în perioada 10-26 mai 2019, este locul unde Skoda va prezenta Superb facelift.

Până la momentul lansării, constructorul din Mlada Boleslav a publicat o primă schiță oficială ce prezintă partea frontală a viitorului model. În plus, Skoda ne anunță că Superb va avea numele mărcii inscripționat pe spate în locul clasicului logo, după ce Scala fusese primul model care a beneficiat de acest tratament.

A treia generație Skoda Superb a fost lansată în 2015, iar doi ani mai târziu a depășit borna de un milion de unități produse.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • Andrei
    Aceeasi magarie cu alta palarie.
    5 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru