Noi teasere cu viitorul concept Mercedes-Benz Vision EQXX. Debutează în 3 ianuarie

de Alexandru Monenciu
Joi, 30.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat noi teasere video cu viitorul concept Vision EQXX. Acesta ar urma să aibă o autonomie de până la 1.000 de kilometri, iar debutul este programat pentru data de 3 ianuarie.

Mercedes-Benz a început campania de promovare a viitorului concept electric Vision EQXX în vara acestui an.

Cum data debutului, adică 3 ianuarie 2022, se apropie cu pași rapizi, constructorul din Stuttgart a publicat acum alte două teasere video din care mai aflăm câteva detalii interesante.

Spre exemplu, nemții ar urma să echipeze noul concept Vision EQXX cu panouri solare, lucru care l-ar ajuta să atingă autonomia de 1.000 de kilometri menționată anterior de producător.

Apoi aflăm că pentru a-l dezvolta, Mercedes-Benz a folosit o tehnologie (Software in the Loop) care îi permite să simuleze absolut tot ceea ce ține de mașină, inclusiv să fie condusă în spațiul virtual. Nu în ultimul rând, un inginer vorbește despre elementele aerodinamice active ale conceptului.

via Mercedes-Benz

Comentarii (4)

  • Hai sa vedem ce iese. In fond Mercedes au fost intotdeauna revolutionari. Ar fi aproape inimaginabil sa ii bata pe americani. L-ar face pe Musk sa-si dea cu Teslele-n oo. :)
    3 2
  • Ideal ar fi sa ne arate masina, nu niste oameni care vorbesc si ne povestesc cum va fi
    2 1
  • "Spre exemplu, nemții ar urma să echipeze noul concept Vision EQXX cu panouri solare, lucru care l-ar ajuta să atingă autonomia de 1.000 de kilometri menționată anterior de producător"

    Cred ca o sa ajute mult la autonomie panourile alea :))
    1 0
  • Edikkk
    https://youtu.be/Pt_c3gaO32g
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru