Teaser video cu noul Rivian R2, un viitor SUV electric accesibil

de Tiberiu Safta
Vineri, 16.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Rivian au publicat un teaser video cu noul R2, un viitor SUV electric accesibil. Noul model va fi dezvăluit oficial la începutul lui martie.

Compania americană Rivian se pregătește să lanseze cel de-al treilea său model, după R1T și R1S. Noul model va fi botezat R2 și va fi un SUV electric accesibil, așa cum este descris de către constructorul american. R.J. Scaringe, CEO-ul Rivian, a precizat mai că noul model ar urma să coste undeva între 45.000 și 50.000 de dolari.

Înaintea lansării oficiale, Rivian a pregătit un teaser video cu noul model. În clipul oficial putem vedea doar puțin din partea din față, mai exact farurile LED desenate în forma unei benzi groase și cu alte două lumini în formă de oval. De altfel, noul Rivian R2 va avea un design asemănător cu R1T și R1S.

Deocamdată, Rivian nu a oferit mai multe detalii despre noul model. Lansarea oficială a lui Rivian R2 va avea loc în 7 martie.

via Rivian

Comentarii (2)

  • Rivian e în faliment, ca și Tesla. Ca și Lucid. Va zice ghicitoarea Dutza.
    2 3
  • Manole, iară te ascunzi dupa mediocritate??
    Nici de weekend nu-ți poți vedea… mă bucur ca te doare ;))
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru