Rivian

Joi, 04 Aprilie | Masini electrice si hibride

Rivian: 100.000 de mașini electrice produse

Compania americană de mașini electrice Rivian a anunțat oficial că a atins borna de 100.000 de mașini produse. Exemplarul care a atins acest număr este SUV-ul R1S.
Vineri, 08 Martie | Modele noi

Noul Rivian R2 este aici. SUV-ul electric promite un preț de pornire de 45.000 de dolari

Compania americană Rivian a dezvăluit oficial noul R2, un nou SUV electric compact. Noul model promite performanțe asemănătoare cu modele de la Tesla, dar și un preț de pornire de 45.000 de dolari.
Vineri, 08 Martie | Modele noi

Noul Rivian R3, pur electric, debutează cu o autonomie de 483 km și preț accesibil

Într-o singură zi, Rivian a lansat nu unul ci două modele noi. Este vorba despre R2, dar și despre R3. Acesta din urmă va avea și o versiune de performanță, denumită R3X.
Miercuri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Rivian R2 va fi comercializat în Europa. Rival pentru Tesla Model Y

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei americane, SUV-ul electric Rivian R2 va fi comercializat în anumite piețe de pe Bătrânul Continent, inclusiv în Marea Britanie.
Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Teaser video cu noul Rivian R2, un viitor SUV electric accesibil

Americanii de la Rivian au publicat un teaser video cu noul R2, un viitor SUV electric accesibil. Noul model va fi dezvăluit oficial la începutul lui martie.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz și Rivian vor construi împreună utilitare electrice în Europa

Mercedes-Benz a încheiat un parteneriat cu Rivian, un constructor american de mașini electrice. Împreună, cele două companii vor construi vehicule comerciale electrice în Europa.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian a produs primele exemplare de serie ale pick-up-ului electric R1T

Rivian a anunțat oficial începerea producției de serie pentru pick-up-ul electric R1T, iar primele unități vor ajunge în curând la clienți, conform companiei.
Duminica, 01 August 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian plănuiește o fabrică de mașini electrice în Marea Britanie

Start-up-ul Rivian discută cu miniştrii britanici despre posibila construire a unei fabrici în Regatul Unit, proiect care ar putea include un sprijin substanţial din partea statului, potrivit informațiilor din presa britanică.
Luni, 26 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian atrage 2.5 miliarde de dolari de la investitori precum Amazon și Ford

Start-up-ul american de mașini electrice Rivian a atras 2.5 miliarde de dolari într-o nouă rundă de finanţare condusă de investitorii Amazon și Ford, potrivit Reuters.
Luni, 12 Iulie 2021 | Industrie

Producătorul de mașini electrice Rivian debarcă în Europa la începutul anului 2022

Producătorul de mașini cu zero emisii Rivian a confirmat debutul pe piața europeană "cândva la începutul anului 2022". Anunțul a fost făcut prin intermediu unui email, transmis mai multor potențiali clienți de pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Tesla a primit undă verde pentru a intenta un proces rivalilor de la Rivian

Tesla susține că foști angajați ai companiei au dezvăluit detalii secrete producătorului de mașini electrice Rivian. Aceste detalii ar putea fi folosite în dezvoltarea de noi modele.
Vineri, 12 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Rivian caută terenuri pentru construcția unei fabrici de mașini electrice în Europa: Germania și Ungaria ar fi pe lista americanilor

Start-up-ul Rivian caută terenuri pentru a construi o fabrică de mașini electrice pe pământ european, potrivit unor surse din cadrul companiei. Posibile destinații pentru viitoarea uzină ar fi Germania sau Ungaria.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian vrea să lanseze modele electrice în Europa: americanii iau în calcul și construcția unei fabrici pe Bătrânul Continent

Start-up-ul Rivian se gândește să lanseze modele electrice pentru piața din Europa. CEO-ul susține că există posibilitatea ca, pe viitor, americanii să construiască o fabrică de mașini electrice pe Bătrânul Continent.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Mediu

Tesla, Lucid Motors și Rivian au format un grup care propune interzicerea vânzărilor de mașini diesel și pe benzină după 2030

Tesla, Lucid Motors, Rivian și alte 25 de companii din industria auto și-au unit forțele într-un grup de lobby care susține interzicerea vânzărilor de mașini cu motoare cu combustie internă în Statele Unite după 2030.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian deschide pre-comenzile pentru pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S: livrările încep în vara anului viitor

Rivian a deschis lista de pre-comenzi pentru cele două modele electrice ale sale, pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate să înceapă în iunie, respectiv august 2021.
Joi, 17 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian a pornit producția de pre-serie pentru pick-up-ul electric R1T: livrările vor începe în iunie 2021

Rivian a început să producă primele prototipuri pre-serie ale pick-up-ului electric R1T. Constructorul spune că livrările către clienți vor debuta în iunie 2021, după ce termenul inițial a fost devansat din cauza pandemiei.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Americanii de la Rivian amână livrările R1T: primele pick-up-uri electrice vor ajunge la clienți în 2021

R1T, pick-up-ul electric lansat de constructorul american Rivian, va ajunge la clienți începând din 2021, după ce primele livrări programate pentru anul acesta au fost amânate din cauza închiderii fabricii pe fondul crizei COVID-19.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu utilitara electrică pregătită de Rivian: Amazon a comandat deja 100.000 de unități pentru divizia de livrări

Rivian a publicat prima imagine cu o utilitară electrică pe care o va lansa în producție de serie în 2021. Amazon, unul dintre acționarii constructorului american, a comandat deja 100.000 de unități pentru divizia de livrări.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

Ford anunță o investiție de 500 de milioane de dolari în start-up-ul american Rivian: parteneriatul va da naștere unui vehicul electric în gama Ford

Ford investește 500 de milioane de dolari în Rivian, start-up-ul din SUA care la finalul anului trecut lansa pick-up-ul electric R1T. Anunțul vine la scurt timp după decizia Amazon de a investi 700 de milioane de dolari în proiectele Rivian.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.

Tag-uri similare

Pick-up electric, rivian, pick-up rivian, rivian ri1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru