Rivian: 100.000 de mașini electrice produse

de Tiberiu Safta
Joi, 04.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania americană de mașini electrice Rivian a anunțat oficial că a atins borna de 100.000 de mașini produse. Exemplarul care a atins acest număr este SUV-ul R1S.

Rivian, compania americană de mașini electrice, a atins borna de 100.000 de mașini produse de la înființarea companiei. Cel de-al 100.000-lea Rivian este un exemplar al modelului R1S vopsit în alb, produs la uzina sa din orașul Normal, aflat în statul Illinois.

Alături de asta, Rivian mai anunță că modelul R1T, varianta pick-up a lui R1S, a primit distincția Top Safety Pick+ din partea organismului de siguranță Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Astfel, Rivian R1T este singura camionetă de dimensiuni mari care primește această distincție pe piața din Statele Unite.

via Rivian

Comentarii (1)

  • Look-ul e super-recognoscibil la fel ca si Lucid. De-ar fi si bune si s-ar si vinde, ar fi un aer proaspat in orbecaiala sectorului auto.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru