Imagini noi cu viitorul BMW i5 Touring, în versiune de performanță

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia BMW M a publicat un scurt teaser video cu viitorul i5 Touring, pur electric. Deși nu a precizat cu ce versiune avem de-a face, cel mai probabil este vorba despre i5 Touring M60 xDrive.

Constructorul german de automobile este așteptat, din moment în moment, să lanseze noul i5 Touring, adică un break pur electric, bazat pe actuala generație Seria 5. Desigur, va avea un spate redesenat și un portbagaj mai încăpător.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, divizia BMW M tocmai a publicat un teaser video în care ne prezintă un i5 Touring, cel mai probabil în versiunea M60 xDrive.

Această versiune, disponibilă și pe i5 sedan, oferă 2 motoare electrice, 601 CP și o baterie de 81.2 kWh. Cel mai probabil, aceste valori vor rămâne identice și în ceea ce privește viitorul i5 Touring.

Constructorul german de automobile a confirmat deja că viitorul i5 Touring va fi disponibil în 27 de țări din Uniunea Europeană, în Marea Britanie, Norvegia, Elveția, Japonia și Taiwan. Așadar, fără America de Nord.

via BMW M

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru