Un nou teaser video pentru Kia Seltos: noul SUV de clasa mică va fi prezentat în 20 iunie

de Daniel Popescu
Luni, 17.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat un nou teaser video pentru SUV-ul de clasa mică Seltos în care prezintă o mare parte dintre elementele de design exterior. Kia Seltos va fi prezentat oficial în 20 iunie.

Kia continuă campania de promovare care anticipează lansarea unui SUV complet nou în gamă. De data aceasta, noul SUV de clasa mică Kia Seltos a primit un teaser video în care se pot observa cu ușurință numeroase elemente de caroserie.

Astfel, pentru câteva secunde putem vedea atât elemente ale părții frontale, cât și partea din spate și partea laterală a noului model.

De asemenea, la interior, constructorul sud-coreean va implementa un ecran touch cu diagonală de 10.25 inch, potrivit unor informații anterioare.

La baza viitorului model se află conceptul Signature, pe care Kia l-a prezentat recent în cadrul Salonului Auto de la Seul. Signature este în sine o versiune actualizată a lui Kia SP Concept prezentat anul trecut în India și beneficiază de o grilă lată și faruri LED, în timp ce partea din spate iese în evidență prin stopurile LED de mari dimensiuni.

Kia Seltos va fi prezentat oficial în 20 iunie, iar inițial va fi comercializat pe piețele majore din Asia înainte de a deveni disponibil și în Europa.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru