FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Kia Soul facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.02.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Kia Soul facelift.

Coreenii de la Kia au fost surprinşi în timp ce testau versiunea facelift a lui Soul. Modelul a apărut în faţa obiectivelor mânuite de cei de la Carpix în apropierea sediului Kia din Germania, iar o parte din modificări sunt extrem de uşor de sesizat. Printre schimbări se numără o nouă bară de protecţie faţă, o grilă faţă schimbată în stilul lui Kia Picanto şi o bară spate modificată subtil. Lămpile de ceaţă au fost mutate înspre exteriorul barei de protecţie.

Blocurile optice au primit un set de LED-uri pentru a fi folosite ca lumini de poziţie de zi. Respectivele benzi de LED-uri sunt amplasate sub o bandă de culoare portocalie. Oglinzile au primit semnalizări cu LED-uri, dar stopurile spate nu beneficiază de acelaşi tratament. Astfel, modelul sud-coreean va primi modificări necesare obţinerii unui aspect mai proaspăt, în timp ce benzile de LED-uri sunt necesare pentru a respecta noile norme europene fără a creşte prea mult consumul de energie electrică al modelului.

În ceea ce priveşte platforma tehnică a lui Soul, nu există informaţii despre vreo modificare operată de inginerii Kia. Oficialii mărcii au subliniat deja faptul că vor lansa un sistem de tracţiune integrală pentru acest model, sistem care a fost anunţat încă de la debutul pe piaţă al acestui crossover.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • Facelift?!!!
    Masina asta nu a aparut acum 1 an de zile?! OMG!
    1 1
  • @C-G-C
    Nu, este aparuta prin 2008 insa multumita importatorului de cacao de la Kia in Romania a ajuns dupa 1 an jumate.
    3 0
  • @cmg_george: Desi importatorul are si el pacatele lui, nu e chiar exclusiv vina lui in aceasta problema.

    Potrivit wikipedia, lansarea efectiva a inceput de abia la un an de la prezentarea oficiala:

    The Kia Soul is a compact car designed at Kia's design center in California, unveiled at the 2008 Paris Motor Show, manufactured in South Korea and marketed globally beginning with model year 2010.

    Ma bucura ca - in sfarsit - s-au gandit sa ofere si tractiune integrala.
    1 0
  • mihai2001
    Facelift
    Facelift = inseamna am dat-o rau in bara si cred ca trebuie sa o luam de la capat :))
    1 2
  • Soul
    @mircea1380 In europa se vindea de la sfarsitul lui 2008, in Bulgaria de la inceputul lui 2009.Uite aici daca nu crezi:

    http://www.clubkiaromania.ro/forum/alte-modele-f103/kia-soul-t835.html?hilit=soul%20bulgaria

    http://www.clubkiaromania.ro/forum/kia-presa-romana-internationala-f259/kia-lansa-modelul-soul-romania-februarie-2009-t229.html?hilit=soul
    O masina interesanta, foarte placuta si interesanta la design din pacate fara niste motoare deosebile(ceva mai puternice cred ca ar fi fost mai interesant si macar o versiune 4x4 la cum se prezinta masina).

    @mihai2001 in cazul asta nu prea.Daca ai sa dau un search pe google ai sa vezi ca s-a vandut binisor masinuta(dar nu la noi).
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru