Kia Track'ster - conceptul unui Soul cu trăsături sportive

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.02.2012
Kia va expune la Salonul Auto de la Chicago conceptul Track'ster, un derivat sportiv, cu trei uşi, bazat pe platforma lui Soul.

Esential

211 cai putere oferă motorul 1.6 turbo, lansat de curând pe Hyundai veloster Coupe, candidat pentru un viitor Soul sportiv.

Deşi mai sunt doar câteva săptămâni până la Salonul de la Geneva, Kia îşi concentrează mai mult atenţia asupra continentului american şi a Salonului de la Chicago, acolo unde va lansa un concept complet nou, a cărui schiţă a fost deja publicată azi.

Conceptul se numeşte Track'ster şi are la bază platforma actualului Soul. Această înrudire nu este întâmplătoare, Kia intenţionând să anticipeze cu noul prototip o versiune mai sportivă a monovolumului său, caracter trădat încă de la nivel exterior, cu caroseria în trei uşi.

Kia nu a confirmat producţia unei versiuni de serie, nu a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre un model complet nou şi nici nu s-a mulţumit să zică că este doar un exerciţiu de design. Aşadar, un mister pe care coreenii îl vor spulbera abia săptămâna viitoare.

În eventualitatea în care Track'ster va fi un derivat sportiv pentru Soul ne putem aştepta ca sub capota lui să se afle proaspătul motor pe benzină de 1.6 litri şi 211 cai putere, introdus recent pe Hyundai Veloster turbo.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Razvan
    Oare?
    Carente sau valente? E o mica mare diferenta intre cei doi termeni?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru