Varianta electrică nu mai este suficientă: Kia Soul va primi o versiune cu motor turbo până la sfârşitul anului

de Daniel Popescu
Marti, 05.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a confirmat că SUV-ul Soul va primi până la sfârşitul anului şi o versiune cu motor turbo, după ce în 2014 a început producţia la versiunea electrică.

Kia Soul este unul dintre modelele populare ale constructorului sud-coreean, iar acest lucru a determinat inclusiv apariţia unei versiuni electrice în 2014. Iată însă că SUV-ul nu va rămâne cu numai două versiuni, întrucât producătorul a anunţat că până la sfârşitul acestui an Soul va primi şi o versiune cu motor turbo.

Informaţia apare spre finalul unui spot publicitar de două minute, când pe ecran este afişat textul "carburant - electric - turbo (iarna 2016)".

Kia nu a oferit alte detalii despre viitorul Soul Turbo, însă primele informaţiile despre apariţia acestui în gama circulă din 2014. Cel mai probabil, noul Kia Soul Turbo va utiliza motorul turbo de 1.6 litri cu patru cilindri care este deja folosit pe Kia Forte Koup şi care pe acest model furnizează 204 CP. Se anticipează că transmisia va fi una automată cu 6 trepte, iar tracţiunea integrală ar putea fi de asemenea disponibilă. Pe lângă noul motor turbo, Kia Soul Turbo ar putea primi şi alte îmbunătăţiri care să mărească performanţele, inclusiv o suspensie sportivă.

Via Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru