Porsche Cayman

Marti, 26 Martie | General

OFICIAL: Porsche 718 Cayman și Boxster, retrase din Europa

Porsche a anunțat oficial că a retras modelele 718 Cayman și Boxster din Europa. Cele două modele au fost retrase din cauza noului regulament de securitate cibernetică din Uniunea Europeană, care va intra în vigoare din iulie.
Luni, 11 Decembrie 2023 | Siguranta

Porsche recheamă 53 de exemplare Cayman și Boxster pentru eleroane care se extind prea mult

Porsche a inițiat o campanie de rechemare pentru câteva exemplare Cayman și Boxster vândute în Statele Unite. Problema constă în eleronul retractabil electronic, care se extinde prea mult.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Motorsport

Versiunea de raliu a lui Porsche Cayman GT4 Clubsport ar putea intra în producție: nemții așteaptă 100 de comenzi ferme

Porsche a luat o decizie cu privire la versiunea de raliu a lui Cayman GT4 Clubsport. Nemții spun că modelul va intra pe linia de asamblare doar dacă vor primi 100 de comenzi ferme. Modelul constructorului german a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Gama de electrice Porsche se va extinde radical până în 2022: un SUV, o sportivă și versiune Targa pentru Taycan

Porsche intenționează să lanseze un SUV electric, o sportivă electrică și o versiune electrică Targa pentru supercarul Taycan cel târziu în 2022.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Concepte

Porsche Cayman e-volution: conceptul cu autonomie de 200 km anticipează lansarea Mission E, primul model electric al mărcii

Porsche Cayman e-volution este un concept electric cu autonomie de 200 de kilometri care ajunge la 100 km/h în numai 3.3 secunde și care anticipează lansarea Mission E, primul model electric din istoria constructorului.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Modele noi

Un Renault la fel de scump ca un Porsche? Sportiva Alpine va avea o etichetă apropiată de cea a lui Cayman și Alfa Romeo 4C

Viitorul model Alpine se va poziționa aproape de principalii săi rivali în materie de preț. Porsche Cayman și Alfa Romeo 4C sunt concurenții luați în vizor de sportiva franceză.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Modele noi

Porsche introduce versiunea specială Cayman Black Edition

Porsche extinde gama actualului Cayman cu o nouă versiune specială. Ea se numește Black Edition și, după cum o sugerează și numele, pune la mare preț culoarea neagră.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche Cayman şi Boxster vor primi un motor boxer turbo cu patru cilindri

Porsche a confirmat oficial intenţia sa de a folosi noul motor cu patru cilindri şi pe viitoarele Boxster şi Cayman. Unitatea va fi introdusă odată cu faceliftul modelelor sportive.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Porsche oferă o versiune de 211 CP a lui Boxster şi Cayman, echipată cu un motor boxer de 2.7 litri

Importatorul Porsche în Belgia oferă o versiune nouă de motorizare în gamele Cayman şi Boxster. Aceasta are 211 CP şi foloseşte un motor boxer cu şase cilindri şi 2.7 litri.
Marti, 03 Iunie 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea oferi trei versiuni ale viitorului motor cu patru cilindri, care să asigure între 210 şi 360 CP

Englezii de la Car au venit cu informaţii suplimentare despre motorizarea cu patru cilindri pregătită de Porsche. Aparent, motorul va fi oferit în trei versiuni diferite de putere, care vor avea o cilindree cuprinsă între 1.6 şi 2.5 litri.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Ipoteze: Porsche Cayman va avea o nouă versiune performantă numită GT4

Porsche ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune performantă a modelului Cayman ce va purta numele GT4.
Vineri, 21 Martie 2014 | Modele noi

Porsche confirmă motoarele boxer cu patru cilindri pentru viitoarele Boxster şi Cayman

Matthias Müller, şeful Porsche, a confirmat introducerea motoarelor boxer cu patru cilindri în gamele Cayman şi Boxster în cadrul unui interviu acordat nemţilor de la AMS.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Feature

REPORTAJ: Supradoză de senzaţii

Pentru a celebra aşa cum trebuie lansarea noului Centru Porsche Bucureşti, fabrica din Stuttgart a trimis 22 de automobile pentru a fi puse la încercare de către presă şi clienţi.
Joi, 28 Martie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf 7 este ”World Car of the Year 2013”

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în cadrul Salonului Auto de la New York, un juriu format din 66 de jurnalişti auto a decis că a şaptea generaţie Volkswagen Golf merită să primească titlul "World Car of the Year 2013".
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Înainte de weekend vă propunem din nou o listă cu cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care s-a încheiat. Vecinii bulgari au şi de această dată două kituri atrăgătoare.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Intern

Porsche Cayman, în România de la 58.087 euro

Noua generaţie a lui Porsche Cayman are un preţ de pornire de 58.078 euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Versiunea de top, Cayman S, pleacă de la 71.802 euro cu TVA inclus.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayman va avea şi o versiune Turbo de 350 cai putere

Porsche va lansa în toamna anului viitor un motor nou, cu patru cilindri de 350 de cai putere, disponibil pe Cayman Turbo. De asemenea, Matthias Mueller, CEOo-ul Porsche a confirmat 4 modele noi până în 2018.

Tag-uri similare

Porsche, contract, Ford Mustang, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Cayman, concept electric, Norvegia, Porsche Boxster, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru