Porsche Cayman

Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayman, imagini noi cu a treia generaţie

Noua generaţie a lui Porsche Cayman va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Până atunci, primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Fotospion

Porsche Cayman, primele imagini neoficiale ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Porsche Cayman a fost deconspirată înainte de prezentarea oficială. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | General

Porsche a creat un Cayman unic pentru cei 2 milioane de fani de pe Facebook

Porsche sărbătoreşte atingerea unei cifre record de fani pe Facebook: 2 milioane. Pentru a-i onora, constructorul german a personalizat un Cayman cu pozele tuturor.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayman va primi un motor turbo cu patru cilindri

Gama Porsche Cayman va integra un nou motor cu patru cilindri, preluat de la concernul Volkswagen, menit să deservească versiunea entry-level. Unitatea va fi introdusă şi pe Boxster.
Vineri, 24 Iunie 2011 | General

Porsche a atins 300.000 de exemplare Cayman şi Boxster

Gama de modele Porsche de segment mic cu motor amplasat central a ajuns la 300.000 de exemplare în 18 ani de carieră de piaţă. În 2012 vine noua generaţie.
Vineri, 06 Mai 2011 | Modele noi

Porsche Cayman S în versiune de adio Black Edition

Porsche a prezentat astăzi Cayman S Black Edition, o declinare de numai 500 de unităţi a modelului sportiv, care anunţă finalul producţiei în următoarele 12 luni.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Tehnologie

OFICIAL: Porsche construieşte un motor cu patru cilindri

Porsche a recunoscut oficial la Detroit că lucrează în prezent la un motor cu patru cilindri, ce ar putea să se regăsească sub capota modelelor Cayman şi Boxster.
Marti, 19 Octombrie 2010 | Modele noi

Porsche vrea versiune hibridă pentru fiecare model din gamă

Porsche a declarat că va lansa versiuni hibride pentru fiecare model din gama sa, pentru a reduce media emisiilor sale. Primul pe listă va fi Panamera, urmat de Boxster, Cayman şi 911.
Joi, 29 Iulie 2010 | Modele noi

Porsche lansează Cayman Clubsport la Salonul din Los Angeles

Porsche a anunţat că versiunea de performanţă a lui Cayman, botezată Clubsport, va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Joi, 22 Iulie 2010 | General

Războiul reclamelor: Nissan loveşte în Audi TT şi Porsche Cayman

Nissan continuă reclamele agresive în Marea Britanie. De această dată ţinte precise sunt Audi TT şi Porsche Cayman, care au fost inscripţionate cu sloganuri ce favorizează Nissan 370Z.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | Autoipoteze

Porsche pregăteşte un Cayman Clubsport de performanţă

Porsche ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune de performanţă a modelului Cayman, botezată Clubsport. Aceasta ar urma să dezvolte minim 320 de cai putere.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Reportaj

Constructorul de visuri - Bucuresti-Constanta si retur cu gama Porsche

Automarket a avut ocazia de a testa cinci dintre cele mai tari modele din gama Porsche. De la Panamera la Carrera, trecand prin Cayman si Boxster, am ajuns la concluzia ca Porsche inseamna in primul rand pasiune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Martie 2010 | Modele noi

Patru pachete de accesorii pentru Porsche Boxster si Cayman

Porsche a lansat patru pachete speciale pentru modelele Boxster si Cayman. Kiturile se numesc Design, Comfort, Infotainment si Sound.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Valmet Eva, un nou microcar electric la Geneva

Constructorul Valmet, recunoscut pentru asamblarea modelelor Porsche Cayman si Boxster, va aduce la Geneva conceptul unui microcar electric, botezat Eva.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Cele mai nebune culori de serie pentru caroserie

Automarket va prezinta un top al celor mai extravagante culori existe la aceasta ora in dotarea de serie a masinilor din toata lumea.
Duminica, 29 Noiembrie 2009 | Economic

Magna cere despagubiri din partea Porsche

In urma anularii unui contract semnat in 2008 de Magna si Porsche, compania austro-canadiana cere 400 de milioane de euro constructorului german.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Porsche da in judecata un producator de incaltaminte

Producatorul de incaltaminte Crocs Inc. a fost dat in judecata de catre Porsche AG pentru utilizarea numelui Cayman la denumirea unui produs de al lor.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Economic

Norvegienii renunta la masinile puternice din cauza taxelor

Importatorul Porsche in Norvegia a decisa sa micsoreze puterea modelelor Cayman si Boxster. Aceasta decizie vine in urma taxei de import prea mare.

Tag-uri similare

Porsche, contract, Ford Mustang, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Cayman, concept electric, Norvegia, Porsche Boxster, Kia Soul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru