Porsche lansează Cayman Clubsport la Salonul din Los Angeles

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 29.07.2010
Porsche a anunţat că versiunea de performanţă a lui Cayman, botezată Clubsport, va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Şeful Porsche a anunţat astăzi că vor introduce pe piaţă versiunea de producţie a conceptului 918 Spyder. Aceasta nu este singura informaţie venită din partea constructorului din Stuttgart. Oficialii companiei au decis ca la Salonul Auto de la Los Angeles să prezinte publicului o versiune a performanţă a lui Cayman, botezată CS (Clubsport).

Viitorul model al constructorului din Stuttgart va fi disponibil în două variante de caroserie, una normală şi una cabrio. Sub capota lui Cayman CS se va regăsi unitatea cu şase cilindri de 3.4 litri care va oferi o putere situată între 320 şi 330 de cai. Timpul în care coupe-ul german va sprinta de la 0 la 100 km/h este estimat la 4.2 secunde.

Modelul germanilor va dispune de suspensia Sport PASM, va avea portiere din aluminiu, scaune sport uşoare, un deflector de aer nou şi un eleron asemănător cu o coadă de raţă. Cei care îşi doresc senzaţii tari la volanul coupe-ului german vor putea instala şi pachetul pentru circuit, care oferă un roll-cage, un harnaşament şi un stingător pentru incendiu.

Noul Cayman Clubsport va comercializat începând cu anul 2011, iar preţul de pornire se va situa undeva în jurul sumei de 50.000 de euro.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru