Porsche pregăteşte un Cayman Clubsport de performanţă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Porsche ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune de performanţă a modelului Cayman, botezată Clubsport. Aceasta ar urma să dezvolte minim 320 de cai putere.

Porsche se pregăteşte să ofere fanilor săi o versiune de performanţă a modelului Cayman, versiune ce ar urma să se numească Clubsport. Sub capotă se va afla acelaşi motor cu şase cilindri de 3.4 litri, modificat pentru a oferi undeva între 320 şi 330 de cai putere. Resursele vor fi combinate cu o masă totală ceva mai redusă, pentru a imprima performanţe demne de invidiat coupe-ului sportiv.

Suspensia va fi şi ea complet revizuită, pachetul de frâne va fi înlocuit iar motorul cu şase cilindri va fi asistat de celebra transmisie automată cu dublu ambreiaj PDK. Centrul de greutate va fi coborât, iar echiparea de bază va include şi pachetul Sports Chrono.

Toate acestea vor face ca viitorul Cayman Clubsport să sprinteze de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de cinci secunde şi să atingă o viteză de peste 250 de km/h.

Versiunea de performanţă va aduce cu sine şi un nou pachet aerodinamic, care va modifica discret exteriorul, precum şi un interior ceva mai simplist.

Chiar şi aşa, preţul de pornire pentru Cayman-ul Clubsport se va situa undeva la 50.000 de euro.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • ia uite aici
    devastator

    http://www.youtube.com/watch?v=zoiPDEBc34U
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru