Porsche introduce versiunea specială Cayman Black Edition

de Bogdan Mirică
Vineri, 02.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche extinde gama actualului Cayman cu o nouă versiune specială. Ea se numește Black Edition și, după cum o sugerează și numele, pune la mare preț culoarea neagră.

Porsche nu renunță la vechile obiceiuri și le oferă clienților săi un nou produs din gama Black Edition. După ce am văzut 011 Carrera Blac Edition în variantele coupe și cabrio, acum facem cunoștință cu noul Cayman Black Edition.

Pentru a se ridica la înălțimea numelui, coupe-ul vine cu o caroserie vopsită în culoarea neagră, cu blocuri optice bi-xenon și cu jante Carrera Classic cu dimensiuni de 20 de inch.

Interiorul păstrează nota închisă la culoare și dispune de scaune sport îmbrăcate parțial în piele neagră. Nu lipsesc volanul Sport Design și un sistem multimedia Porsche Communication Management cu navigație inclusă. Ediția specială beneficiază și de o listă de dotări îmbunătățită, care cuprinde senzori de parcare și ploaie, climatizare pe două zone, un sistem audio performant, pilot automat și scaune încălzite.

Noul Porsche Cayman Black Edition va fi disponibil în Germania începând cu luna octombrie, prețul său pe piața mamă fiind fixat la aproape 60.000 de euro.

Comentarii (9)

  • caimacul gtd
    Un Porsche GTD cu consum 4% "real" , nu lanseaza? Ar fi un hit
    21 7
  • Diablo
    Mda. Oricum Volkswagen a distrus tot ce insemna marca respectabila.
    Bentley, Lamborghini, Porsche si in curand Ducati nu fac exceptie.
    15 10
  • Eu inca astept de la VAG o versiune speciala Dieselgate :))))))))))
    14 6
  • Scorpionul_negru
    @Diablo
    Cu ce a distrus ? Lamborghini-urile arata si merg mai bine ca niciodata. Porsche la fel....arata si au performante mai bune ca niciodata. Bentley e ok din pct. de vedere al calitatii si performantelor. Design-ul sa zic ca e mai ciudat fata de Bentley-urile clasice dar nu arata rau. Cu ce a gresit VW ? Au investit o suma mare de bani sa le faca competitive si bune si au reusit. Unde e problema ca eu nu o vad....
    10 12
  • Diablo
    @Scorpionul_negru

    Raportarea se face la era / epoca in care s-au vandut masinile, nu la masina X din 2015 comparativ cu masina Y din 1990 sau alte axiome sforaitoare ce-ti dau tie impresia ca esti interesant...
    Adevarul e ca un Lamborghini Diablo arata mult mai radical decat comercialele modele Lamborghini din ziua de azi. Era o bestie dezlantuita, o masina pentru cunoscatori cu abilitati speciale. Azi a devenit o marca disperata dupa profit (vezi URUS si alte cretinitati), o marca pentru cocalari, caractere infecte si baieti de bani gata (in proportie covarsitoare). Scandalurile VAG in goana dupa profit sunt arhicunoscute.

    ps:panamera? bentayga? hai sa fim seriosi...reprezinta marcile?
    e grobianism in stare pura
    7 0
  • Diablo esti frustrat si te oftici? Ia cu sana!
    3 4
  • Diablo
    Eu am venit cu argumente, Tu esti cel care a venit cu frustrari. Totusi...
    ce, ai 15 ani?
    5 0
  • Scorpionul_negru
    @Mda
    Daca ar avea o Panamera, sigur nu s-ar mai da jos din el. Sau ceva din astea moderne pe care el le uraste !
    E adevarat ca un Diablo e mai apreciat in lumea pasionatilor de masini sport pt. ca e pur sange. In general masinile care nu prea au electronica pe ele sunt mai apreciate de puristi. E o bruta si trebuie sa fi un mic pilot sa te ti la ea. Dar nu putem spune ca e o masina sport completa si aproape perfetca cum e un Aventador de ex.
    0 1
  • Daca vrei o masina "completa" cu care sa-ti faci piata, sa-ti cari prietenii, sau s-o poata conduce si nevasta cu mamaliga-n geam cand pleci ranga de la club, ramai la un monovolum sau suv... Sau poate esti genul care merge incaltat in adidasi la un cocktail attire...clientela tinta VAG daca ne gandim mai bine

    De ce nu ma mira ce s-a intamplat cu saraca marca Lamboghini ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru