Porsche da in judecata un producator de incaltaminte

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Producatorul de incaltaminte Crocs Inc. a fost dat in judecata de catre Porsche AG pentru utilizarea numelui Cayman la denumirea unui produs de al lor.

Germanii de la Porsche AG vor actiona in instanta o companie care produce incaltaminte. Cei de la Crocs Inc. vor fi dati in judecata deoarece au un in gama un tip de sandale botezate Cayman. Numele Cayman este inregistrat de catre cei de la Porsche AG, iar utilizarea acestuia de catre alta companie aduce cu sine actiuni legale de anvergura.

Porsche a trimis o scrisoare in luna mai care ii soma pe cei de la Crocs sa renunte la titulatura Cayman, iar lipsa raspunsului din partea producatorului de incaltaminte a dus la o actiune in justitie a celor de la Porsche. De atunci, lucrurile au devenit mai serioase, iar Porsche a inceput sa adune probe impotriva celor de la Crocs.

Desi produsul Cayman al celor de la Crocs este de aproape 200 de ori mai ieftin decat modelul Cayman vandut de Porsche, constructorul german de automobile este hotarat sa isi apere marcile inregistrate. 

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • NO.........
    mai za ceva......
    De azi incolo va bag si io in judecata pe fiecare dintre voi cei care imi vor pronunta numele, ca doar este numele meu pe buletin si e inregistrat nu?????
    Propietate personala.......
    Ce tampenie
    2 6
  • Opinie
    @tzbmw
    Tu poti sa dai in judecata pe cineva care se da drept tu si face bani din chestia asta sau iti aduce tie prejudicii. Altfel, numele tau e pentru a te identifica fata de alta persoana.
    4 2
  • andrei
    ce dobitoci, de insulele cayman sau de crocodilul cayman nu au auzit.
    Vin ei si inregistreaza un nume deja existent si cer daune.
    Cei din insulele cayman ar trebui sa faca la fel
    1 1
  • anormal
    Nu e normal sa patentezi un substantiv comun - cei de la Porsche puteau sa-i spuna calman sau ceva de genul asta daca vroiau sa aiba unicitatea numelui; eu m-as lupta cu ei in justitie

    cum ar fi sa patenteze cineva numele de burger de ex?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru