Valmet Eva, un nou microcar electric la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Constructorul Valmet, recunoscut pentru asamblarea modelelor Porsche Cayman si Boxster, va aduce la Geneva conceptul unui microcar electric, botezat Eva.

Esential

160 de km este autonomia conceptului Valmet Eva.

Dupa italienii de la Idea, un alt constructor putin popular vine la Salonul de la Geneva cu un concept electric. Este vorba despre Valmet, care va expune la standul sau un model dezvoltat impreuna cu Nokia si Navteq pentru marile aglomerari urbane si botezat Eva.

Potrivit comunicatului oficial emis de constructorul de nisa, Eva se vrea a fi un concept care testeaza reactia publicului fata de un nou model, complet necunoscut pe segmentul minicar-urilor electrice, aflat in plina crestere. Valmet Eva isi va imparti astfel publicul elvetian cu un alt concept  expus la Geneva, care se adreseaza aceleiasi piete, Rinspeed UC, dezvaluit zilele trecute.

Valmet s-a zgarcit cu detaliile despre noul Eva, singurul detaliu lasat sa incite publicul fiind autonomia conceptului electric, care se pare ca va fi capabil sa parcurga 160 de kilometri cu un singur plin.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu constructorul Valmet, trebuie sa precizam ca acesta se ocupa in prezent de producerea a doua modele din gama Porsche: Boxster si Cayman.

In viitorul apropiat insa, Valmet se va ocupa si de asamblare modelelor TH!NK si Fisker Karma.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru