Sony și Honda ar putea prezenta primul lor concept electric la CES 2023

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 21.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sony Honda Mobility, joint venture-ul creat de Sony și Honda, ar putea prezenta primul său concept electric la CES 2023. Cel puțin asta sugerează cele mai noi teasere publicate pe internet.

Ca de obicei, Consumer Electronics Show (CES) va fi organizat în primele zile ale anului la Las Vegas. Ediția din 2023 își va deschide porțile pentru publicul larg în 5 ianuarie, iar producătorii de automobile au început deja pregătirile.

Sony Honda Mobility, joint venture-ul creat de cele două companii, va fi prezent și, mai mult de atât, ar putea prezenta primul său concept electric. Cel puțin asta sugerează cele mai noi teasere publicate pe internet. Evenimentul va avea loc în 4 ianuarie.

Anterior, Sony Honda Mobility a anunțat că primul său model cu zero emisii va intra în producție în 2026. Pre-comenzile vor fi deschise în prima jumătate a anului 2025.

Detaliile tehnice sunt necunoscute, momentan, dar cele două companii au promis că mașina va integra tehnologie de ultimă generație. Lista va include, desigur, și un sistem de condus autonom de nivel 3 care, însă, va putea fi utilizat numai în anumite situații.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Dinozaurii auto prezintă concepte, trasere,...

    Şi se şi unesc, că nu reuşesc singuri... zgârcenia prea mare cu R&D

    Oare cum companiile auto EV noi pot singure ?

    Tesla, Rivian, Lucid, Faraday, ...

    şi maşina concept este cam de fapt cea de serie ???
    2 0
  • In afara de Tesla, restul nu au reușit mai nimic… hai si Rivian dă dintr-un picior, restul bla, bla….. revenind la Tesla totul este sold-out si totuși acțiunile se apropie de 130 de la aproape 400, tovarășul Musk mai are sub 15% din companie si la Twiter toate merg perfect, doar ca a început sa umble după bani si management, aducă este nasol… îi lipsesc niște miliarde!!!
    Valorea de piața a Tesla este obținută din capitalizare adică nu este reala, generată emoțional la fel ca si Bitcoin. In fiecare luna urlau știrile cu succesul electricelor si creșteri “amețitoare” la vânzări de la 5 buc la 50 si la 5000 etc… cam liniște de ceva timp, o sa vedem ce înseamnă treaba asta in scurt timp ;)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru