Porsche Cayman S în versiune de adio Black Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.05.2011
Porsche a prezentat astăzi Cayman S Black Edition, o declinare de numai 500 de unităţi a modelului sportiv, care anunţă finalul producţiei în următoarele 12 luni.

Esential

325 de cai putere oferă versiunea Porsche Cayman S Black Edition.

Porsche a dezvăluit astăzi o ediţie specială a modelului Cayman S, un cântec de adio pentru actuala generaţie a modelului sportiv, ce urmează a fi înlocuită în următoarele 12 luni. Botezată Black Edition, versiunea de adio va păstra un caracter exclusivist, doar 500 de exemplare fiind programate pentru comercializare.

După cum o sugerează şi numele, modelul adoptă culoarea neagră la exterior, dar şi la interior, unde apar inserţii şi scaune sport vopsite în aceeaşi nuanţă. Şi instrumentele de bord au căpătat o tentă neagră pentru a fi în ton cu numele. Echiparea a crescut, clienţii fiind răsfăţaţi cu un volan sport, praguri din inox, un pachet audio de înaltă performanţă şi o etichetă discretă care confirmă apartenenţa exemplarului la o ediţie limitată de producţie.

Sub capotă se ascunde acelaşi motor cu şase cilindri aspirat normal, de 3.4 litri, , capabil să dezvolte 325 de cai putere la 7400 de rotaţii, cu 10 cai putere mai mult decât versiunea standard a modelului Cayman S.

Cuplul motor atinge şi el o valoare de 370 Nm la 4750 de Nm.

Porsche susţine că noul Cayman Black Edition S atinge 100 de km/h în 5.1 secunde atunci când este asistat de o transmisie manuală şi în 4.8 secunde atunci când se optează pentru cutia automată PDK cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte. Viteza maximă este de 278 km/h. 

via | autocar

Comentarii (1)

  • :))
    Cuplul motor atinge şi el o valoare de 370 Nm la 4750 de Nm.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru