Magna cere despagubiri din partea Porsche

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.11.2009
In urma anularii unui contract semnat in 2008 de Magna si Porsche, compania austro-canadiana cere 400 de milioane de euro constructorului german.

Compania austro-canadiana Magna International vrea cel putin 400 de milioane de euro despagubiri din partea Porsche pentru anularea uniliaterala a unui contract de colaborare dintre cele doua parti.

Porsche a stabilit in 2008 un contract cu Magna prin care austriecii se obligau sa asambleze modelele Cayman si Boxster in uzinele lor din Austria incepand cu anul 2012. Publicatia austriaca WirtschaftsBlatt citeaza o sursa din interiorul constructorului german care afirma ca Porsche isi doreste anularea partii de contract care prevede constructia lui Porsche Boxster.

Conform WirtschaftsBlatt,  care citeaza o sursa implicata direct in acest caz, Magna cere aceste despagubiri deoarece investise 400 de milioane de euro in acest proiect si incepuse o parte din lucrarile stipulate in contractul semnat cu germanii.

via | Reuters

Comentarii (1)

  • Pff
    Trist
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru