Patru pachete de accesorii pentru Porsche Boxster si Cayman

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.03.2010
Porsche a lansat patru pachete speciale pentru modelele Boxster si Cayman. Kiturile se numesc Design, Comfort, Infotainment si Sound.

Esential

235 de watti ofera sistemul audio instalat pe Porsche Cayman.

Porsche va oferi in Europa patru pachete speciale pentru modelele Cayman si Boxster, in intentia de a spori atractivitatea sportivelor. Botezate Design, Sound, Infotainment si Comfort, cele patru pachete vin cu accesorii noi, al caror pret a fost redus cu 30%.

Pachetul Design aduce cu o serie de accesorii menite sa imbunatateasca aspectul interior si exterior. El include mai multe optiuni de culoare pentru caroserie, jante de 19 inch din aliaj, extensie pentru spoilerele fata si spate, o evacuare noua, carcase redesenate pentru oglinzile laterale si prize de aer. In cazul decapotabilei Boxster, Porsche ofera si doua bare de protectie in spatele scaunelor.

Pachetul Infotainment introduce in habitaclu sistemul Porsche Communication Management (PCM), care ofera navigatie prin satelit, conexiune MP3, iPod si Bluetooth.

Pachetul Sound aduce muzica in interiorul modelelor sportive. Este vorba despre un sistem de sunet premium cu sapte difuzoare si 185 de watti in Boxster si noua difuzoare si 235 de watti in Cayman.

Cel din urma pachet, si anume Comfort, vine cu senzori de ploaie, climatizare automata, lumini adaptive si cu bi-Xenon si in cele din urma un deflector redesenat.

via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru