Ipoteze: Porsche Cayman va avea o nouă versiune performantă numită GT4

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 08.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune performantă a modelului Cayman ce va purta numele GT4.

Porsche lucrează la o nouă versiune de top pentru modelul Cayman. Conform jurnaliştilor americani de la MotorTrend, aceasta va purta numele de Cayman GT4. Performanta versiune de top ar putea ajunge în showroom-urile Porsche în cel mult trei ani de zile. În acest moment, cea mai performantă versiune este Cayman GTS, proaspăt lansat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an. Dacă zvonurile se vor confirma, viitorul Cayman GT4 va fi mai puternic şi mai agresiv decât actualul GTS. 

Preţul viitorul Cayman GT4 ar putea începe de la 100.000 euro, iar pentru aceşti bani vor primi o performantă cutie de viteze PDK derivată din cea folosită de actualul model 911 GT3. În ceea ce priveşte propulsorul folosit de viitorul GT4, nu se cunosc încă detalii. Este posibil ca şi modelul Boxster să primească acelaşi tratament, o viitoare versiune de top urmând să folosească logo-ul RS Spyder.

Aceiaşi sursă mai menţionează şi versiuni de peste 700 CP pentru Panamera şi Porsche 911 Turbo S.

Ambele ar putea folosi tehnologia hibrid regăsită actualmente pe modelul 918 Spyder şi vor sosi în gamă în anul 2017.

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru