Panamera

Marti, 20 Februarie | Modele noi

Noile Porsche Panamera 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid: start de la 128.400 de euro în România

Porsche a lansat oficial două versiuni noi pentru cea de-a treia generație Panamera. Noile versiuni se numesc 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid, iar ambele sunt disponibile în România de la 128.400 de euro.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noului Porsche Panamera

Porsche a publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Panamera. Habitaclul noului model este asemănător vizual cu Taycan, însă primește și o serie de noutăți, printre care și aeratoare reglabile electric, dar și tapițerie fără piele naturală.
Miercuri, 23 August 2023 | Modele noi

Primele informații despre viitorul Porsche Panamera: versiune hibridă de 650 de cai putere

Au apărut primele informații tehnice despre viitoarea generație Porsche Panamera. Noul model va primi și o versiune hibridă, cu un propulsor de 650 de cai putere.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Industrie

Porsche pregătește o versiune electrică pentru Panamera: platformă nouă și sistem de 800 de volți

Potrivit unor informații noi, Porsche se pregătește să lanseze o nouă versiune pur electrică pentru Panamera. Viitorul model va fi bazat pe o platformă nouă, care se va regăsi și la viitoarea generație Taycan.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Modele noi

Porsche Panamera Platinum Edition: suspensii adaptive în standard și nuanță exterioară specială

Porsche anunță ediția specială Panamera Platinum Edition. Aceasta va debuta oficial în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, iar primele exemplare vor fi livrate în ianuarie 2022.
Joi, 25 Martie 2021 | Industrie

Viitoarea generație Porsche Panamera ar putea avea o versiune 100% electrică

Șeful Porsche susține că modelul Panamera ar putea primi o versiune electrică la momentul lansării următoarei generații, dar cu condiția să existe o diferențiere față de Taycan.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Porsche Panamera facelift primește o nouă versiune de top: Turbo S E-Hybrid are sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere

Porsche Panamera facelift este disponibil într-o nouă versiune de top S E-Hybrid, care oferă un sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi în 10 ani la fabrica din Leipzig: versiunea electrică a lui Macan va intra în producție până la sfârșitul anului

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi la fabrica sa din Leipzig, în ultimii 10 ani. Constructorul investește 600 de milioane de euro pentru ca în Leipzig să înceapă și producția versiunii electrice a SUV-ului Macan până la sfârșitul acestui an.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Teaser pentru Porsche Panamera facelift: prezentarea oficială este programată în 26 august

Porsche a publicat un nou teaser pentru Panamera facelift, model care a stabilit recent un record pe circuitul de la Nurburgring și care va fi prezentat în 26 august.
Luni, 17 August 2020 | Modele noi

Porsche publică înregistrarea video a recordului stabilit de Panamera facelift pe Nurburgring: prezentarea oficială va avea loc în 26 august

Porsche a publicat înregistrarea video completă a recordului stabilit pe circuitul de la Nurburgring de Panamera facelift, care va fi prezentat oficial în 26 august.
Joi, 13 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Porsche Panamera facelift: sedanul coupe a stabilit un record pe Nurburgring și va avea "mai multă putere"

Porsche a efectuat o sesiune de teste pe circuitul de la Nurburgring cu Panamera facelift, despre care menționează pentru moment că va avea "mai multă putere și o direcție mai precisă".
Joi, 19 Septembrie 2019 | Industrie

VW și Porsche cheamă în service 227.000 de mașini: probleme la airbag-uri și centurile de siguranță

Volkswagen și Porsche trebuie să cheme în service 227.000 de mașini din cauza unor probleme la airbag-uri și centurile de siguranță, potrivit presei germane. Sunt afectate modele precum Tiguan și Sharan (producție 2015), dar și 911, Boxster, Cayman și Panamera, produse între 2015 și 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Porsche recheamă 340.000 de unități Cayenne și Panamera: o problemă a transmisiei poate face ca mașinile să se miște după ce sunt parcate

Porsche recheamă în service 340.000 de unități Cayenne și Panamera, din cauza unei probleme a transmisiei automate. Potrivit companiei, o “componentă fragilă” poate face ca mașina să se miște după ce este parcată.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie

Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru Panamera: lansări așteptate în 2020

Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru modelul Panamera, lansările fiind așteptate în 2020, potrivit unor informații neoficiale care nu au fost însă dezmințite de constructorul german.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Porsche anunță un recall pentru Panamera: aproximativ 75.000 de unități au nevoie de un software nou pentru sistemul de direcție

Porsche recheamă în service 74.585 de exemplare Panamera produse între martie 2016 și decembrie 2018. Nemții au identificat o problemă la software-ul care controlează sistemul de direcție. Remedierea problemei necesită instalarea unui software revizuit.
Joi, 12 Iulie 2018 | Economic

Porsche a stabilit un nou record de vânzări pe primele 6 luni: Macan rămâne cel mai căutat model, dar Panamera vine tare din urmă

Porsche a stabilit un nou record de vânzări, după ce a vândut 130.598 de mașini în primele 6 luni, cu 3% mai mult față de vechiul record din perioada similară a lui 2017. Astfel, prima jumătate a acestui an este cea mai bună din istoria Porsche.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Porsche a oprit producția modelelor cu propulsie diesel: “Clienții vor acum motoare pe benzină sau hibride”

Porsche a anunțat încetarea producției pentru modelele sale cu motoare diesel, pe fondul scăderii vânzărilor și a tranziției clienților către propulsoarele pe benzină sau hibride.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Clienții caută alternativa la motoarele tradiționale: 60% din noile modele Porsche Panamera vândute în Europa au propulsie hibridă

Porsche a anunțat că 60% din modelele noii generații Panamera vândute în Europa au fost dotate cu motorizarea hibridă, comenzi impresionante fiind înregistrate în țări precum Norvegia, Belgia sau Finlanda.
Vineri, 24 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid: cel mai puternic Panamera din istorie are 680 CP şi ajunge la 100 km/h în 3.4 secunde

Porsche Panamera a primit o nouă versiune hibridă compusă de această dată dintr-un motor V8 de 4.0 litri şi un motor electric, ansamblu care generează 680 de cai putere şi un cuplu de 850 Nm.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Câte ceva pentru fiecare: Porsche Panamera își lansează versiunea entry-level (330 CP) și variantele cu ampatament lung Executive

Porsche a prezentat astăzi versiunea de bază a lui Panamera, care oferă un motor V6 Turbo de 330 CP. În schimb, clienții cu dare de mână care doresc confort superior și merg cu șofer pot miza de acum pe opțiunea Executive, care vine cu ampatament lung.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru