Panamera

Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Câte ceva pentru fiecare: Porsche Panamera își lansează versiunea entry-level (330 CP) și variantele cu ampatament lung Executive

Porsche a prezentat astăzi versiunea de bază a lui Panamera, care oferă un motor V6 Turbo de 330 CP. În schimb, clienții cu dare de mână care doresc confort superior și merg cu șofer pot miza de acum pe opțiunea Executive, care vine cu ampatament lung.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Modele noi

Primul Porsche break vine în 2017: Panamera va primi o versiune Shooting Brake dedicată familiilor

Și clienții Porsche au nevoie de portbagaj. Iar pentru a-i mulțumi și a aduna noi clienți pe o nișă încă neexploatată, marca germană se pregătește să le ofere ceea ce cer: un Panamera cu caroserie alungită.
Marti, 30 August 2016 | General

Final de epocă: ultimul exemplar Porsche Panamera a ieşit de pe linia de producţie pentru a-i face loc noii generații

După o "carieră" de 7 ani, Porsche Panamera îşi încheie primul ciclu de viaţă după ieşirea ultimului exemplar de pe linia de producţie, în aşteptarea celei de-a doua generaţii care ar putea fi prezentată în septembrie.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | Modele noi

Maxi 911: noua generație Porsche Panamera scapă de păcatele vechiului model

Porsche a prezentat oficial noua generație Panamera. Modelul german oferă o evoluție evidentă la nivel estetic și vine cu modificări serioase la interior și la nivel tehnic.
Luni, 28 Martie 2016 | PARIS 2016

În scădere în vânzări, Panamera trece la planul B: Porsche lansează a doua generație în toamna lui 2016

Porsche pregătește a doua generație Panamera în toamna acestui an. Se schimbă platforma și apare o nouă versiune Shooting Brake dedicată familiștilor.
Duminica, 25 Ianuarie 2015 | Modele noi

Porsche va lansa modelul Pajun doar cu propulsie electrică

Porsche plănuiește lansarea viitorului model Pajun doar cu propulsie electrică pentru a concura direct cu Tesla Model S, spune presa germană. Porsche Pajun va ajunge în showroom-uri în 2018.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Porsche în 2014: Creştere de 17% a livrărilor

Porsche a anunţat astăzi rezultatele sale de livrări pentru anul 2014. Marca germană a înregistrat o creştere de 17% faţă de anul precedent şi a reuşit să vândă peste 20.000 de unităţi într-o lună.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche Panamera Exclusive Series - ediţie limitată exclusivistă a sedanului german

Porsche a prezentat oficial o versiune luxoasă a sedanului Panamera. Sub numele de Panamera Exclusive Series vor fi fabricate doar 100 de exemplare ale acestei versiuni exclusiviste.
Sambata, 25 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche dezvoltă un model cu propulsie electrică pentru a concura cu Tesla Model S

Conform unor surse interne citate de către jurnaliștii britanici de la Autocar, Porsche lucrează la un automobil cu motor electric bazat pe viitorul model Pajun.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche: "Noul Panamera va fi mai frumos decât actualul model, dar nu va fi pe placul tuturor"

Matthias Müller, CEO-ul Porsche, şi Michael Mauer, şeful departamentului de design al mărcii, au vorbit cu australienii de la Car Advice despre noul Panamera, model programat să fie lansat în 2016.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Ipoteze: Porsche Cayman va avea o nouă versiune performantă numită GT4

Porsche ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune performantă a modelului Cayman ce va purta numele GT4.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2013 | Industrie

Porsche Panamera a ajuns la borna 100.000

100.000 de clienţi din 120 de ţări din toată lumea. Acestea sunt cifrele atinse ieri de Panamera, când fabrica din Leipzig a scos de pe banda de fabricaţie exemplarul sărbătorit.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Industrie

Porsche: Livrările au crescut cu 21% în primul sfert al anului

Nemţii de la Porsche sărbătoresc o creştere de 21% a livrărilor în primul sfert al anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, realizare inedită în contextul economic actual.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Porsche Panamera Sport Turismo Concept, primele imagini şi informaţii

Primele imagini ale conceptului Porsche Panamera Sport Turismo au apărut pe internet înainte de prezentarea oficială. Constructorul german va dezvălui informaţii oficiale în această seară.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Modele noi

Bentley şi Porsche vor împărţi viitoarea platformă MSB

Bentley şi Porsche vor împărţi o nouă platformă, numită MSB, care va fi dezvoltată de Porsche şi va duce la reducerea masei pentru viitorul Panamera şi viitoarele modele Bentley.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Tuning

TechArt a modificat Porsche Panamera diesel: 280 CP şi 600 Nm

Tunerii de la Techart au dezvoltat un pachet pentru versiunea diesel a lui Porsche Panamera. Motorizarea primeşte 30 CP şi 50 Nm în plus faţă de standard.
Luni, 28 Mai 2012 | Autoipoteze

Porsche Panamera ar putea primi un V6 twin-turbo şi un V8 TDI

Porsche Panamera ar putea o motorizare V6 twin-turbo de 420 CP şi un V8 TDI odată cu facelift-ul, anunţă englezii de la Car. Facelift-ul lui Panamera ar putea debuta în 2013.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru