TechArt a modificat Porsche Panamera diesel: 280 CP şi 600 Nm

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Techart au dezvoltat un pachet pentru versiunea diesel a lui Porsche Panamera. Motorizarea primeşte 30 CP şi 50 Nm în plus faţă de standard.

Porsche Panamera diesel, al doilea model alimentat cu motorină din gama constructorului de modele sport din Stuttgart, a primit un pachet de tuning de la TechArt. Pachetul schimbă modului de gestiune electronică a motorului şi îi conferă 30 CP în plus, urcând puterea maximă la 280 CP, în timp ce cuplul maxim a urcat la 600 Nm, cu 50 Nm în plus faţă de standard. Graţie acestui pachet, Panamera diesel cu pachetul de la Techart are nevoie de 6.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate să atingă 247 km/h.

Cei de la Techart spun că modulul electronic este uşor de montat şi că nu va interfera cu electronica de fabrică a lui Panamera sau cu echipamentele din serivce-urile Porsche. Tunerii oferă o garanţie de doi ani pentru unitatea ECU reprogramată, care costă 2.490 euro. Specialiştii de la Techart nu au anunţat şi un pachet pentru Cayenne diesel, dar ne aşteptăm ca SUV-ul german să-şi primească şi el porţia de atenţie.

Porsche Panamera diesel are un preţ de pornire de 89.047 euro pe piaţa din România.

Modelul are un consum mixt de 6.5 litri la sută şi este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde. Viteza maximă a lui Panamera diesel este de 242 km/h, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 172 de grame pe kilometru. Unitatea diesel V6 de 2.967 centimetri cubi care intră în echiparea lui Panamera diesel este comună cu cea a lui Cayenne diesel şi provine din gama Audi.

Via Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru