Porsche diesel

Duminica, 23 Septembrie 2018 | General

Oficial: Porsche renunță definitiv la motorizările diesel. Investițiile vor merge către programele de electromobilitate

Porsche a anunțat că renunță definitiv la modelele echipate cu motoare diesel. Nemții își vor redirecționa investițiile către programele de electromobilitate. Totodată, Porsche pregătește lansarea lui Taycan, primul model 100% electric din istoria companiei.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Porsche: „Noua generație Porsche Cayenne va folosi motoare diesel, dar după el ne vom concentra pe versiuni hibride și electrice”

Directorul executiv Porsche a declarat în trecut că motorizările diesel ar putea fi abandonate în următorii cinci ani. Porsche Cayenne ar urma să fie ultimul reprezentant al curentului actual, gama germanilor preferând să ofere la schimb versiuni pe benzină, hibride și pur electrice.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

Dovada supremă că hibrizii și electricele se pregătesc să domine piața: Porsche pregătește un viitor 911 hibrid

Porsche dezvoltă o versiune hibridă a lui 911. Nu pe generația actuală, care tocmai a primit un facelift, ci pe următoarea, programată pentru 2020.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Porsche se delimitează de scandalul Volkswagen: ”Noi avem propriile metode de testare”

Porsche vrea să își liniștească clienții din Statele Unite și susține că are propriile metode de testare și calibrare a unității diesel V6 TDI, vândută în Statele Unite alături de Cayenne.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Feature

TOP 10: Tabuuri încălcate de constructorii auto

Industria auto a fost mereu guvernată de un set de principii şi reguli nescrise. Dar constructorii au început să le încalce în goana după o cifră de vânzări mai mare. Iată zece dintre ele.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Tuning

TechArt a modificat Porsche Panamera diesel: 280 CP şi 600 Nm

Tunerii de la Techart au dezvoltat un pachet pentru versiunea diesel a lui Porsche Panamera. Motorizarea primeşte 30 CP şi 50 Nm în plus faţă de standard.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Tuning

speedART l-a dus pe Porsche Panamera diesel la 300 CP

Tunerii de la speedART i-au aplicat lui Porsche Panamera diesel un kit de tuning care îi urcă puterea la 300 CP şi cuplul maxim la 650 Nm.
Luni, 02 Mai 2011 | Modele noi

Porsche Panamera Diesel: 250 CP şi autonomie de 1200 de kilometri!

Porsche a echipat modelul Panamera cu un motor diesel. Unitatea V6 TDI dezvoltă 250 CP şi 550 Nm, în timp ce consumul mediu este de numai 6.3 litri la sută.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru