Porsche Panamera

Vineri, 29 Martie | Industrie

Porsche: motorul V8 va fi produs și după 2030

Conform unui oficial al mărcii, Porsche va continua să producă motorul V8 și după 2030. Propulsorul va fi adaptat noilor norme de poluare Euro 7, însă ar putea fi produs în numere mai mici din cauza electrificării gamei de modele.
Vineri, 22 Martie | Intern

OFICIAL: Noua generație Porsche Panamera a ajuns în România

În cadrul unui eveniment special, noua generație Porsche Panamera a fost prezentată membrilor presei și clienților mărcii din țara noastră.
Marti, 20 Februarie | Modele noi

Noile Porsche Panamera 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid: start de la 128.400 de euro în România

Porsche a lansat oficial două versiuni noi pentru cea de-a treia generație Panamera. Noile versiuni se numesc 4 E-Hybrid și 4S E-Hybrid, iar ambele sunt disponibile în România de la 128.400 de euro.
Marti, 20 Februarie | Reportaj

REPORTAJ: Noua generație Porsche Panamera, premieră europeană la turneul de tenis de la Cluj

La invitația celor de la Porsche ne-am urcat în avionul de Cluj-Napoca, unde am făcut cunoștință, în premieră europeană, cu noua generație Panamera. De asemenea, am condus modele ca Panamera Turbo S E-Hybrid și diferite versiuni Taycan. Tot la Cluj am asistat la semifinala turneului de tenis Transylvania Open dintre Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Industrie

Porsche a produs 2 milioane de mașini la uzina din Leipzig

Constructorul german de automobile anunță că a construit 2 milioane de mașini la uzina din Leipzig. Exemplarul aniversar este chiar un Panamera Turbo E-Hybrid de ultimă generație.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Adio Panamera Sport Turismo. Porsche renunță la această variantă din cauza vânzărilor slabe

Potrivit unui purtător de cuvânt al producătorului din Stuttgart, noua generație Panamera nu va mai fi disponibilă în variantă Sport Turismo. De vină ar fi interesul scăzut arătat de-a lungul timpului.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Modele noi

Noua generație Porsche Panamera este aici: galerie foto și informații

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre a treia generație Panamera. Modelul a primit un interior mai digitalizat ca oricând și va fi disponibilă, inclusiv, în 4 versiuni electrificate (E-Hybrid).
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Industrie

Porsche anunță embleme speciale pentru versiunile Turbo. Debutează odată cu noul Panamera

Constructorul german de automobile anunță că versiunile Turbo ale modelelor din gamă vor avea o siglă specială, finisată într-o nuanță dezvoltată exclusiv pentru ele. Va debuta odată cu noua generație Panamera.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noului Porsche Panamera

Porsche a publicat primele imagini oficiale cu interiorul viitorului Panamera. Habitaclul noului model este asemănător vizual cu Taycan, însă primește și o serie de noutăți, printre care și aeratoare reglabile electric, dar și tapițerie fără piele naturală.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Porsche Panamera este gata de lansare

Constructorul german de automobile anunță că noua generație Panamera va fi prezentată oficial în 24 noiembrie. În prezent, prototipurile sunt testate în Spania, în apropiere de Barcelona.
Miercuri, 23 August 2023 | Modele noi

Primele informații despre viitorul Porsche Panamera: versiune hibridă de 650 de cai putere

Au apărut primele informații tehnice despre viitoarea generație Porsche Panamera. Noul model va primi și o versiune hibridă, cu un propulsor de 650 de cai putere.
Duminica, 21 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche vrea ca 80% din vânzările sale să fie mașini electrificate până în 2030

Porsche are în plan ca, în 2030, 80% din vânzări să reprezinte mașini electrificate. Planul se bazează pe introducerea de noi modele cu zero emisii, dar și pe păstrarea tehnologiei plug-in hybrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | General

Versiunea cu patru uși a lui Mercedes-AMG GT stabilește un nou record pe Nurburgring: AMG GT 63 S a devenit cel mai rapid model de serie cu 4 locuri de pe Iadul Verde

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a devenit cel mai rapid model de serie cu patru locuri de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul german a parcurus un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 27.8 secunde.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Porsche Panamera facelift primește o nouă versiune de top: Turbo S E-Hybrid are sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere

Porsche Panamera facelift este disponibil într-o nouă versiune de top S E-Hybrid, care oferă un sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat Panamera facelift: nemții introduc versiunea Turbo S cu 630 CP și o nouă variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 54 de kilometri

Porsche Panamera facelift va fi disponibil în două versiuni noi: Turbo S, cu motor V8 de 4.0 litri și 630 de cai putere, și 4S E-Hybrid, cu sistem plug-in hybrid de propulsie cu 560 de cai putere și autonomie electrică de până la 54 de kilometri.
Luni, 17 August 2020 | Modele noi

Porsche publică înregistrarea video a recordului stabilit de Panamera facelift pe Nurburgring: prezentarea oficială va avea loc în 26 august

Porsche a publicat înregistrarea video completă a recordului stabilit pe circuitul de la Nurburgring de Panamera facelift, care va fi prezentat oficial în 26 august.
Joi, 13 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Porsche Panamera facelift: sedanul coupe a stabilit un record pe Nurburgring și va avea "mai multă putere"

Porsche a efectuat o sesiune de teste pe circuitul de la Nurburgring cu Panamera facelift, despre care menționează pentru moment că va avea "mai multă putere și o direcție mai precisă".
Miercuri, 02 Octombrie 2019 | Modele noi

Porsche Panamera a împlinit 10 ani: nemții au pregătit o ediție aniversară

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția aniversară Panamera 10 Years. Nemții au pregătit mici elemente speciale pentru exterior și o mulțime de echipamente pentru interior.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

2018, cel mai bun an din istoria Porsche: nemții au livrat peste 255.000 de mașini. SUV-ul Macan, pe primul loc în preferințele clienților

În 2018, Porsche a livrat la nivel global 256.255 de mașini noi, în creștere cu 4% față de 2017. Și anul trecut, SUV-ul Macan a fost cel mai popular model din gama constructorului german, cu peste 86.000 de unități livrate.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Porsche anunță un recall pentru Panamera: aproximativ 75.000 de unități au nevoie de un software nou pentru sistemul de direcție

Porsche recheamă în service 74.585 de exemplare Panamera produse între martie 2016 și decembrie 2018. Nemții au identificat o problemă la software-ul care controlează sistemul de direcție. Remedierea problemei necesită instalarea unui software revizuit.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Porsche, Tesla, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, tuning, accident, Salonul Auto Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru