Porsche publică înregistrarea video a recordului stabilit de Panamera facelift pe Nurburgring: prezentarea oficială va avea loc în 26 august

de Daniel Popescu
Luni, 17.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat înregistrarea video completă a recordului stabilit pe circuitul de la Nurburgring de Panamera facelift, care va fi prezentat oficial în 26 august.

Porsche a publicat săptămâna trecută o serie de imagini camuflate minimal cu Panamera facelift din timpul unui sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.

Constructorul german oferă acum și înregistrarea video completă onboard cu turul de circuit parcurs de pilotul Lars Kern. Acesta a fost cronometrat cu 7 minute și 29.81 secunde pe parcursul celor 20.832 kilometri.

Pentru moment, Porsche nu a prezentat detalii tehnice despre Panamera facelift, însă Thomas Friemuth, vice-președinte al liniei de modele Panamera, a oferit deja o serie de indicii.

"Pe lângă puterea mai mare, au fost aduse îmbunătățiri la stabilitatea în viraje și precizia direcției. Aceste îmbunătățiri vor fi vizibile atât în privința confortului, cât și al performanței. Recordul impresionant este o dovadă în acest sens", a precizat el.

Clipul video onboard publicat de Porsche oferă însă o serie de detalii tehnice interesante în timp real, printre care se numără puterea și cuplul livrate de motor.

Publicația Motor1 a surprins un cadru important în clip în care se observă că, la un moment dat, Panamera facelift ajunge la 634 de cai putere și un cuplu de 832 Nm.

De asemenea, Porsche promite pentru Panamera facelift o serie de modificări la șasiu, dinamica laterală sau sistemul de stabilizare, în timp ce pneurile Michelin UHP au oferit o aderență superioară.

Sursa citată menționează că prezentarea oficială a lui Panamera facelift va avea loc în 26 august.

Via Porsche, Motor1

Comentarii (1)

  • The new Porsche Panamera, fitted with specially developed MICHELIN Pilot Sport Cup 2 tires, has set a new lap record for ‘executive cars’ on the 20.832-kilometre Nurburgring Nordschleife circuit in Germany, posting a time of 7 minutes 29.81 seconds.

    Sunt curios care este timpul cu Michelin Pilot Sport 4S, sau alte anvelope UHP, nu semi slick-uri, chiar daca PS Cup2 vor fi disponibile pe masina din fabrica.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru