Porsche Panamera facelift

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | General

Versiunea cu patru uși a lui Mercedes-AMG GT stabilește un nou record pe Nurburgring: AMG GT 63 S a devenit cel mai rapid model de serie cu 4 locuri de pe Iadul Verde

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a devenit cel mai rapid model de serie cu patru locuri de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul german a parcurus un tur pe Iadul Verde în 7 minute și 27.8 secunde.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Porsche Panamera facelift primește o nouă versiune de top: Turbo S E-Hybrid are sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere

Porsche Panamera facelift este disponibil într-o nouă versiune de top S E-Hybrid, care oferă un sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat Panamera facelift: nemții introduc versiunea Turbo S cu 630 CP și o nouă variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 54 de kilometri

Porsche Panamera facelift va fi disponibil în două versiuni noi: Turbo S, cu motor V8 de 4.0 litri și 630 de cai putere, și 4S E-Hybrid, cu sistem plug-in hybrid de propulsie cu 560 de cai putere și autonomie electrică de până la 54 de kilometri.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Teaser pentru Porsche Panamera facelift: prezentarea oficială este programată în 26 august

Porsche a publicat un nou teaser pentru Panamera facelift, model care a stabilit recent un record pe circuitul de la Nurburgring și care va fi prezentat în 26 august.
Luni, 17 August 2020 | Modele noi

Porsche publică înregistrarea video a recordului stabilit de Panamera facelift pe Nurburgring: prezentarea oficială va avea loc în 26 august

Porsche a publicat înregistrarea video completă a recordului stabilit pe circuitul de la Nurburgring de Panamera facelift, care va fi prezentat oficial în 26 august.
Joi, 13 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Porsche Panamera facelift: sedanul coupe a stabilit un record pe Nurburgring și va avea "mai multă putere"

Porsche a efectuat o sesiune de teste pe circuitul de la Nurburgring cu Panamera facelift, despre care menționează pentru moment că va avea "mai multă putere și o direcție mai precisă".
Vineri, 24 Iunie 2016 | Modele noi

Se spulberă misterul: primele imagini cu noul Porsche Panamera anunță un interior tehnologizat

O serie de imagini apărute pe internet au spulberat misterul care înconjura lansarea noului Porsche Panamera. Designul exterior nu se va schimba foarte mult, însă interiorul va deveni mult mai tehnologizat.
Joi, 23 Iunie 2016 | Modele noi

Cu numai câteva zile înainte de lansarea oficială, Porsche promite: Panamera va fi cel mai rapid sedan din lume

Porsche promovează lansarea noului Panamera cu un titlu simplu: ”debutul celui mai rapid sedan din lume”. Avem și un video care susține asta.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche Panamera facelift, cobaiul TechArt pentru Salonul de la Frankfurt

TechArt va aduce la Frankfurt un kit de tuning pentru actualul Porsche Panamera facelift. Modelul german vine cu un aspect exterior mult mai agresiv şi promite o putere de 580 de cai.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Porsche Panamera facelift - debut la Shanghai cu motoare noi şi cu o restilizare subtilă

Porsche Panamera a primit un facelift, care va fi prezentat public la Salonul Auto de la Shanghai. Pe lângă modificările estetice, modelul a primit noutăţi şi în gama de motorizări.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Panamera, modele noi Porsche, noutati Porsche, poze Porsche, Porsche Panamera facelift, Panamera facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru