Teaser pentru Porsche Panamera facelift: prezentarea oficială este programată în 26 august

de Daniel Popescu
Joi, 20.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat un nou teaser pentru Panamera facelift, model care a stabilit recent un record pe circuitul de la Nurburgring și care va fi prezentat în 26 august.

Teaserul este publicat la aproximativ o săptămână după ce constructorul german a dezvăluit o serie de imagini cu Panamera facelift din timpul unui sesiuni de teste desfășurată pe circuitul de la Nurburgring.

Cu această ocazie, Porsche a confirmat și detaliile complete ale prezentării lui Panamera facelift, prin intermediul unui eveniment online care va avea loc în 26 august de la ora 16:00, ora României.

Pentru moment, Porsche nu a prezentat detalii tehnice despre Panamera facelift, însă Thomas Friemuth, vice-președinte al liniei de modele Panamera, a oferit anterior o serie de indicii.

"Pe lângă puterea mai mare, au fost aduse îmbunătățiri la stabilitatea în viraje și precizia direcției. Aceste îmbunătățiri vor fi vizibile atât în privința confortului, cât și al performanței. Recordul impresionant este o dovadă în acest sens", a precizat el.

De altfel, un clip onboard publicat de Porsche cu recordul stabilit pe circuitul de la Nurburgring oferă însă o serie de detalii tehnice interesante în timp real, printre care se numără puterea și cuplul livrate de motor.

La un moment dat, Panamera facelift ajunge la 634 de cai putere și un cuplu de 832 Nm.

De asemenea, Porsche promite pentru Panamera facelift o serie de modificări la șasiu, dinamica laterală sau sistemul de stabilizare, în timp ce pneurile Michelin UHP au oferit o aderență superioară.

Via Porsche

Comentarii (1)

  • "La un moment dat, Panamera facelift ajunge la 634 de cai putere și un cuplu de 832 Nm. Practic, aceste valori sunt mult peste cele oferite de actualul Porsche Panamera, care...".
    Asa-i ca n-ai auzit de Panamera Turbo S E-Hybrid? Intr-adevar, un nume mult prea lung pentru a fi tinut minte (cu usurinta), dar totusi... Mai deschizi si tu site-ul producatorului inainte de a publica o stire.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru