Panamera facelift

Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Porsche Panamera facelift primește o nouă versiune de top: Turbo S E-Hybrid are sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere

Porsche Panamera facelift este disponibil într-o nouă versiune de top S E-Hybrid, care oferă un sistem plug-in hybrid de 700 de cai putere cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat Panamera facelift: nemții introduc versiunea Turbo S cu 630 CP și o nouă variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 54 de kilometri

Porsche Panamera facelift va fi disponibil în două versiuni noi: Turbo S, cu motor V8 de 4.0 litri și 630 de cai putere, și 4S E-Hybrid, cu sistem plug-in hybrid de propulsie cu 560 de cai putere și autonomie electrică de până la 54 de kilometri.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi

Teaser pentru Porsche Panamera facelift: prezentarea oficială este programată în 26 august

Porsche a publicat un nou teaser pentru Panamera facelift, model care a stabilit recent un record pe circuitul de la Nurburgring și care va fi prezentat în 26 august.
Luni, 17 August 2020 | Modele noi

Porsche publică înregistrarea video a recordului stabilit de Panamera facelift pe Nurburgring: prezentarea oficială va avea loc în 26 august

Porsche a publicat înregistrarea video completă a recordului stabilit pe circuitul de la Nurburgring de Panamera facelift, care va fi prezentat oficial în 26 august.
Joi, 13 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Porsche Panamera facelift: sedanul coupe a stabilit un record pe Nurburgring și va avea "mai multă putere"

Porsche a efectuat o sesiune de teste pe circuitul de la Nurburgring cu Panamera facelift, despre care menționează pentru moment că va avea "mai multă putere și o direcție mai precisă".
Vineri, 24 Mai 2013 | Mediu

Porsche: Panamera S E-Hybrid a consumat 4.4 litri la sută în timpul testelor independente

Noua versiune hibridă a lui Panamera a obţinut un consum mediu de 4.4 litri la sută în condiţii reale, anunţă nemţii de la Porsche, prezentând rezultatele testului de presă derulat în Germania.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Porsche Panamera facelift - debut la Shanghai cu motoare noi şi cu o restilizare subtilă

Porsche Panamera a primit un facelift, care va fi prezentat public la Salonul Auto de la Shanghai. Pe lângă modificările estetice, modelul a primit noutăţi şi în gama de motorizări.
Luni, 28 Mai 2012 | Autoipoteze

Porsche Panamera ar putea primi un V6 twin-turbo şi un V8 TDI

Porsche Panamera ar putea o motorizare V6 twin-turbo de 420 CP şi un V8 TDI odată cu facelift-ul, anunţă englezii de la Car. Facelift-ul lui Panamera ar putea debuta în 2013.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru