Motoare Porsche

Vineri, 06 Mai 2016 | Industrie

Porsche lansează un nou motor V8 biturbo: unitatea va debuta pe Panamera şi va avea 549 CP şi un cuplu de 770 Nm

Porsche a dezvăluit un nou motor V8 biturbo care va fi disponibil pe noile generaţii Panamera şi Cayenne. În cazul primului model, unitatea va dezvolta 549 CP şi un cuplu de 770 Nm.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Audi și Porsche vor colabora pentru dezvoltarea unei noi generații de motoare V6 și V8

Audi și Porsche vor dezvolta împreună o nouă generație de motoare în V, cu șase și cu opt cilindri, pe care le vor împărți la nivelul concernului Volkswagen.
Joi, 14 Mai 2015 | Tuning

Tuning extrem pentru un Volkswagen T1: motor de Porsche 911 de 530 CP

Fred Bernhard, un carosier din Elveţia, a restaurat în şase ani propriul său Volkswagen T1. Rezultatul este echipat cu un motor twin-turbo provenit de la un Porsche 911 şi a fost prezentat la Worthersee.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

Porsche Panamera primeşte o generaţie nouă în 2016

Porsche lucrează la a doua generaţie a lui Panamera, programată să debuteze peste un an şi jumătate. Aceasta va beneficia de o caroserie nouă, o familie de motorizări regândită şi de un interior reproiectat.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche infirmă posibilitatea unor versiuni hibride ale lui 911 şi Macan

Manfred Schurmann, managerul departamentului de sisteme hibride de propulsie de la Porsche, a infirmat posibilitatea dezvoltării unor versiuni hibride ale lui Macan şi 911.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift: schimbări estetice şi motoare noi pentru SUV-ul german

Porsche i-a aplicat o restilizare lui Cayenne şi a făcut o serie de schimbări în gama de motorizări. Unitatea V8 aspirată a lui Cayenne S a fost înlocuită de un motor V6 twin-turbo de 3.6 litri, dezvoltat de la zero de Porsche. Hibridul a fost şi el îmbunătăţit, devenind mai rapid şi mai eficient.
Marti, 08 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche lucrează la un competitor al lui Ferrari 458

Porsche pregăteşte un nou supercar cu motor central, spun surse citate de englezii de la Autocar. Acesta va prelua o parte din elementele lui 918 Spyder, dar va avea un motor boxer cu opt cilindri.
Marti, 03 Iunie 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea oferi trei versiuni ale viitorului motor cu patru cilindri, care să asigure între 210 şi 360 CP

Englezii de la Car au venit cu informaţii suplimentare despre motorizarea cu patru cilindri pregătită de Porsche. Aparent, motorul va fi oferit în trei versiuni diferite de putere, care vor avea o cilindree cuprinsă între 1.6 şi 2.5 litri.
Vineri, 21 Martie 2014 | Modele noi

Porsche confirmă motoarele boxer cu patru cilindri pentru viitoarele Boxster şi Cayman

Matthias Müller, şeful Porsche, a confirmat introducerea motoarelor boxer cu patru cilindri în gamele Cayman şi Boxster în cadrul unui interviu acordat nemţilor de la AMS.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Porsche Cayman şi Boxster GTS: 15 CP în plus şi suspensie activă în standard

Porsche a prezentat noile versiuni GTS ale lui Cayman şi Boxster. Printre noutăţile pe care le aduc acestea se numără 15 CP şi 10 Nm în plus, alături de suspensia activă PASM în standard.
Marti, 18 Martie 2014 | Siguranta

Porsche va schimba motoarele tuturor exemplarelor 911 GT3 rechemate

Porsche a anunţat că a decis să schimbe motoarele celor 785 de unităţi 911 GT3 implicate în rechemarea în service anunţată luna trecută.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: primul teaser video dezvăluie sunetul motorului

Porsche a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser video care dezvăluie sunetul motorizării lui Macan, fără să precizeze despre ce propulsor este vorba.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche Panamera Diesel primeşte 50 CP în plus la Frankfurt

Porsche Panamera primeşte o nouă versiune diesel la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta dezvoltă 300 CP, cu 50 CP în plus faţă de versiunea precedentă.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea un design inspirat din cel al lui Evoque

Porsche a decis să modifice design-ul lui Macan după apariţia pe piaţă a lui Range Rover Evoque, anunţă Automotive News. În ciuda inspiraţiei venite de la modelul britanic, Macan nu va fi o copie de Evoque, spun reprezentanţii mărcii.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea şi un motor cu patru cilindri în linie

Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, va fi echipat şi cu un motor cu patru cilindri în linie, anunţă reprezentanţii Porsche.
Luni, 28 Mai 2012 | Autoipoteze

Porsche Panamera ar putea primi un V6 twin-turbo şi un V8 TDI

Porsche Panamera ar putea o motorizare V6 twin-turbo de 420 CP şi un V8 TDI odată cu facelift-ul, anunţă englezii de la Car. Facelift-ul lui Panamera ar putea debuta în 2013.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | Modele noi

Primele informaţii oficiale ale noului Porsche 911

Porsche a dezvăluit primele informaţii oficiale ale generaţiei 991 a lui 911. Modelul va fi oferit şi în compania unei transmisii manuale cu şapte trepte.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayman va primi un motor turbo cu patru cilindri

Gama Porsche Cayman va integra un nou motor cu patru cilindri, preluat de la concernul Volkswagen, menit să deservească versiunea entry-level. Unitatea va fi introdusă şi pe Boxster.
Joi, 18 Martie 2010 | General

Porsche sarbatoreste 60 de ani de la debutul productiei in Stuttgart-Zuffenhausen

Fabrica Porsche din Stuttgart-Zuffenhausen sarbatoreste 60 de ani de productie continua a modelelor celebrului constructor german Porsche.

Tag-uri similare

Porsche, productie, 911, fabrica, Boxster, motoare Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru