Primele informaţii oficiale ale noului Porsche 911

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.07.2011
Porsche a dezvăluit primele informaţii oficiale ale generaţiei 991 a lui 911. Modelul va fi oferit şi în compania unei transmisii manuale cu şapte trepte.

Porsche a dezvăluit o serie de informaţii despre viitorul 911. Alături de informaţiile respective, nemţii au prezentat şi o galerie foto a prototipului care prefigurează generaţia 991 a acestui model. Din păcate, imaginile au dimensiuni mici iar prototipurile sunt camuflate, dar trăsăturile principale modelului pot fi distinse. Debutul este aşteptat să aibă loc la Frankfurt, iar cei de la Porsche au anunţat că versiunea entry-level priea motorul de 3.4 litri al lui Boxster S.

Porsche 911 Carrera S va dezvolta 400 CP, în timp ce versiunea turbo va dezvolta fie 450, fie 500 CP. Cel mai interesant element dezvăluit de cei de la Porsche a fost gama de transmisii – modelul 911 va fi oferit fie în compania unei transmisii manuale cu 7 trepte, fie în compania unui PDK cu şapte trepte. Indiferent de alegere, clienţii vor putea comanda şi un sistem Launch Control, care să îi ajute să demareze în condiţii optime. Porsche 911 este mai economic acum, consumul fiind redus, în medie, cu 12-15%.

În 2016, Porsche 911 va primi un facelift, care va avea şi o versiune hibridă. Pentru a acomoda trenul de propulsie hibrid, Porsche a mărit ampatamentul lui 911 cu patru inch (10.16 centimetri).

În schimb, lungimea modelului a crescut cu numai 6.35 centimetri, deci schimbările au vizat poziţia roţilor, nu doar alungirea caroseriei. Generaţia 991 a lui 911 va avea o frână de parcare electronică în standard şi o trapă de dimensiuni mari. În standard, versiunea Carrera părăşeşte fabrica cu jante de 19 inch, în timp ce versiunea Carrera S pleacă cu jante de 20 inch, oferite opţional şi pe modelul entry-level.

Via | 993c4s.com

Comentarii (4)

  • porsche
    Aceeasi masina... Nimic schimbat .
    0 15
  • @porsche
    Si ce ai vrea ma ? Sa modifice radical masina si sa strice tot ce au cladit in zeci de ani ? Asta este o masina perfectionata in timp si nu are nevoie de schimbari majore....
    Ai vazut ce au patin prin 99 2000 cand au schimbat prea multe la 911 de era sa dea falimen ca nu le mai placea fanilor Porsche. S-au invatat minte si schimba subtil masina pt. ca asa se cere...
    11 0
  • ?????
    Nu inteleg de ce dracu o mai camufleaza,toata lumea stie cum arata!:))))))))
    6 1
  • @serd
    Pentru ca nu arata la fel. Mergi la muzeul Porsche si nu vei vedea o singura masina si evolutia subtila ca in viata reala a unui animal de catre natura. Crezi ca leopardul a devenit leopard de luni pana miercuri? Sau a durat vreo 2 milioane de ani sa ajunga perfectiunea acceleratiei si motricitatii in animale?

    Este o masina superba... cum se spunea intr-un show tv cu automobile ei fac doi pasi inainte unul usor inapoi ca sa fie siguri ca nu deranjeaza fanii. Si cu pasii lor finuti mai aveau putini si deveneau cei mai mari proprietari de companii auto din lume daca reuseau sa cumpere VW.

    Multumesc.

    PS. @automarket Cutie MANUALA??? Sau automata??
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru