Porsche Panamera a împlinit 10 ani: nemții au pregătit o ediție aniversară

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 02.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția aniversară Panamera 10 Years. Nemții au pregătit mici elemente speciale pentru exterior și o mulțime de echipamente pentru interior.

În 19 aprilie 2009, Porsche prezenta în Shanghai, China, prima generație a lui Panamera. Modelul constructorului german a fost rapid "adoptat" de fanii mărcii din Stuttgart, iar 7 ani mai târziu primea o nouă generație. Prima generație a lui Panamera a fost comercializată în 161.700 de unități, iar actuala versiune a bifat deja 89.300 de exemplare. 

În 2019, Porsche Panamera a împlinit 10 ani de la debut, iar oficialii producătorului german au decis să vină pe piață cu o ediție specială. Aceasta se numește "10 Years" și va fi disponibilă pe atât pe varianta normală de caroserie, cât și pe versiunea Sport Turismo. Conform oficialilor Porsche, clienții care își doresc ediția aniversară vor avea la dispoziție motorizările disponibile pe variantele Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid.

La exterior, Porsche a pregătit jante de 21 de inch vopsite în nuanța White Gold și un logo special "Panamera 10". Acesta va fi aplicat pe ușile laterale, pe praguri și pe planșa de bord în dreptul pasagerului din dreapta.

Aceeași culoare White Gold a fost utilizată pentru câteva detalii de interior.

Ediția aniversară va fi echipată standard cu suspensiile adaptive cu sistemul Porsche Active Suspension Management și cu tehnologia Power Steering Plus. De asemenea, nemții au pregătit faruri cu LED Matrix cu funcția Porsche Dynamic Light System Plus, un asistent pentru menținerea benzii de rulare, un asistent pentru schimbarea direcției de rulare, un sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație și sistemul Park Assist cu cameră video pentru mersul cu spatele.

În plus, clienții se vor bucura de un plafon panormaic, de scaune Comfort încălzite și de sistemul audio Bose Surround Sound.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru