Porsche anunță embleme speciale pentru versiunile Turbo. Debutează odată cu noul Panamera

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că versiunile Turbo ale modelelor din gamă vor avea o siglă specială, finisată într-o nuanță dezvoltată exclusiv pentru ele. Va debuta odată cu noua generație Panamera.

Germanii de la Porsche vor ca versiunile Turbo ale modelelor din gamă să fie mai ușor de recunoscut pe viitor. Tocmai de aceea, anunță câteva modificări, inclusiv o siglă specială. Primul model care o va purta va fi noua generație Panamera, care debutează în 24 noiembrie.

Noua siglă vine finisată în nuanța Turbonite cu finisaj metalic. Aceeași culoare va fi utilizată pentru mai multe elemente exterioare, inclusiv pentru literele din partea din spate a mașinii și pentru ornamentele din jurul geamurilor.

Nu numai sigla de pe capotă va fi vopsită în Turbonite, ci și emblemele de pe jante și de pe volan.

Că tot am ajuns la interior, și aici vor exista câteva componente vopsite în această nuanță. Spre exemplu, ornamentele, butonul de selectare a modurilor de rulare și cusăturile contrastante prezente în habitaclu.

Așa cum spuneam, noua generație Panamera va fi prima care va primi aceste îmbunătățiri.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru