Adio Panamera Sport Turismo. Porsche renunță la această variantă din cauza vânzărilor slabe

de Alexandru Monenciu
Luni, 27.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui purtător de cuvânt al producătorului din Stuttgart, noua generație Panamera nu va mai fi disponibilă în variantă Sport Turismo. De vină ar fi interesul scăzut arătat de-a lungul timpului.

Noua generație Porsche Panamera a debutat în urmă cu 3 zile. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost dacă acest model va fi disponibil, in continuare, in variantă Sport Turismo.

Răspunsul vine acum chiar de la un purtător de cuvânt Porsche.

Din cauza interesului scăzut, arătat pentru acest model, noul Panamera nu va mai fi disponibil în variantă Sport Turismo sau, pe înțelesul tuturor, break.

"În China și SUA, piețele noastre principale pentru segmentul D, Sport Turismo are un rol foarte mic. Tocmai de aceea, am decis să renunțăm la această versiune, odată cu debutul noii generații," a declarat acesta pentru publicația Automotive News.

Mai exact, potrivit cifrelor, mai puțin de 10% dintre clienți au optat până acum pentru un Panamera Sport Turismo.

Acestea fiind spuse, noua generație Porsche Panamera va putea fi comandată în varianta standard sau una cu ampatament lung, denumită oficial Executive.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru