Porsche Panamera

Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Porsche lansează noile Panamera GTS și Panamera Sport Turismo GTS: motor V8 biturbo de 460 CP și comportament dinamic îmbunătățit

Porsche a prezentat noile Panamera GTS și Panamera Sport Turismo GTS. Motorul V8 biturbo de 4.0 litri produce 460 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.1 secunde, indiferent de versiunea de caroserie aleasă.
Duminica, 13 Mai 2018 | Modele noi

Bentley cu încărcare la priză: noul model Continental Flying Spur este așteptat în 2019 cu aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera

Presa britanică anunță că noul model Bentley Continental Flying Spur va folosi aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Astfel, primul Flying Spur cu încărcare la priză ar urma să fie lansat în 2019, alături de un ansamblu ce oferă un total de 462 de cai putere.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Clienții caută alternativa la motoarele tradiționale: 60% din noile modele Porsche Panamera vândute în Europa au propulsie hibridă

Porsche a anunțat că 60% din modelele noii generații Panamera vândute în Europa au fost dotate cu motorizarea hibridă, comenzi impresionante fiind înregistrate în țări precum Norvegia, Belgia sau Finlanda.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Modele noi

Porsche lansează cel mai puternic break hibrid din lume: Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Porsche a anunțat debutul lui Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Cel mai puternic break din lume oferă 680 de cai putere și face 0-100 km/h în 3.4 secunde.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Porsche: „Noua generație Porsche Cayenne va folosi motoare diesel, dar după el ne vom concentra pe versiuni hibride și electrice”

Directorul executiv Porsche a declarat în trecut că motorizările diesel ar putea fi abandonate în următorii cinci ani. Porsche Cayenne ar urma să fie ultimul reprezentant al curentului actual, gama germanilor preferând să ofere la schimb versiuni pe benzină, hibride și pur electrice.
Marti, 23 Mai 2017 | Modele noi

Recomandarea unui oficial Porsche: „Noul Panamera Turbo S E-Hybrid este versiunea care mulțumește pe toată lumea”

Șeful operațiunilor Porsche în America de Nord a declarat că noul vârf de gamă al constructorului german este acum un hibrid. Tot el a recunoscut că ar alege versiunea Panamera Turbo S E-Hybrid în fața oricărei alte versiuni.
Vineri, 14 Aprilie 2017 | Industrie

Porsche accelerează: record absolut de vânzări în primele trei luni ale lui 2017

Porsche a reușit să vândă 60.000 de mașini la nivel mondial în perioada ianuarie-martie 2017, un record absolut în istoria companiei. SUV-ul Macan este factorul principal care a determinat această creștere.
Duminica, 05 Martie 2017 | GENEVA 2017

Prima schiță a conceptului Mercedes AMG GT4, o berlină care pornește pe urmele lui Porsche Panamera

Supercarul Mercedes AMG GT va avea un frate cu patru uși. Avem deja prima schiță a conceptului care îl anticipează și pe care îl vom vedea la Geneva.
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Și sportivele pot fi familiste: Porsche Panamera Sport Turismo este break-ul pe care și-l dorește orice tată

Porsche Panamera Sport Turismo este practic versiunea break a limuzinei Panamera și oferă mai mult spațiu la cap pentru pasagerii spate și o capacitate sporită a portbagajului.
Vineri, 24 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid: cel mai puternic Panamera din istorie are 680 CP şi ajunge la 100 km/h în 3.4 secunde

Porsche Panamera a primit o nouă versiune hibridă compusă de această dată dintr-un motor V8 de 4.0 litri şi un motor electric, ansamblu care generează 680 de cai putere şi un cuplu de 850 Nm.
Marti, 14 Februarie 2017 | Reportaj

Valentine's Day în variantă masculină: drifturi pe gheață cu cele mai puternice modele Porsche

Valentine's Day poate fi o sărbătoare agreabilă chiar și pentru bărbați. Cu o singură condiție: să primească darul potrivit. În cazul de față, drifturi fără limită de kilometri cu modelele Porsche.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Modele noi

Porsche confirmă lansarea lui Panamera Sport Turismo: un break care se bate cu Mercedes CLS Shooting Brake

Porsche a lansat noua generație Panamera în vara anul trecut. Primăvara aceasta vom asista deja la primul derivat de caroserie: Panamera break.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Decembrie 2016 | Modele noi

Cel mai scump Porsche Panamera al momentului este vopsit în culoarea lui Moș Crăciun și a fost personalizat de divizia Porsche Executive

Porsche Executive, divizia de personalizare a constructorului german, a creat o ediție specială a modelului Panamera Turbo. Modelul dispune de o mulțime de accesorii și de o culoare nouă.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Câte ceva pentru fiecare: Porsche Panamera își lansează versiunea entry-level (330 CP) și variantele cu ampatament lung Executive

Porsche a prezentat astăzi versiunea de bază a lui Panamera, care oferă un motor V6 Turbo de 330 CP. În schimb, clienții cu dare de mână care doresc confort superior și merg cu șofer pot miza de acum pe opțiunea Executive, care vine cu ampatament lung.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | PARIS 2016

S-a lansat cel mai zgârcit model din istoria Porsche: noul Panamera e-Hybrid are un consum de numai 2.5 litri/100 de km

Porsche a dezvăluit o nouă versiune a modelului Panamera. Este vorba despre versiunea hibridă, echipată cu 462 de cai putere, capabilă să consume doar 2.5 litri/100 de kilometri.
Marti, 30 August 2016 | General

Final de epocă: ultimul exemplar Porsche Panamera a ieşit de pe linia de producţie pentru a-i face loc noii generații

După o "carieră" de 7 ani, Porsche Panamera îşi încheie primul ciclu de viaţă după ieşirea ultimului exemplar de pe linia de producţie, în aşteptarea celei de-a doua generaţii care ar putea fi prezentată în septembrie.
Miercuri, 10 August 2016 | Tehnologie

Bunătăți pentru melomani: Noul Porsche Panamera are un sistem audio Burmester care costă 6700 de euro și are 126 de decibeli

Noul Porsche Panamera este oferit alături de un sistem de sunet Burmester, oferit în premieră pentru un automobil. Acesta oferă o putere de 1455 watt.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | Modele noi

Nu ne așteptam la asta: Porsche anunță oficial Panamera Sport Turismo, primul break din istoria mărcii

Nu ne așteptam ca Porsche să confirme atât de repede un derivat de caroserie pentru proaspăt introdusul Panamera. Sedanul germanilor va fi declinat în varianta break Sport Turismo.
Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Familie extinsă: Porsche Panamera va primi cel puţin 3 versiuni noi, inclusiv un Shooting Brake şi o variantă cu ampatament mărit

Porsche Panamera va primi cel puţin încă 3 versiuni, printre care un Shooting Brake, o variantă cu ampatament mărit şi una derivată din conceptul Sport Turismo.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Porsche, Tesla, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, tuning, accident, Salonul Auto Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru