Bentley cu încărcare la priză: noul model Continental Flying Spur este așteptat în 2019 cu aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera

de Petre Barac
Duminica, 13.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa britanică anunță că noul model Bentley Continental Flying Spur va folosi aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Astfel, primul Flying Spur cu încărcare la priză ar urma să fie lansat în 2019, alături de un ansamblu ce oferă un total de 462 de cai putere.

În urmă cu cinci ani, Bentley publica primele imagini și informații oficiale cu actuala generație a lui Continental Flying Spur, un model cu motor W12 de 6.0 litri, 616 cai putere și 800 Nm.

Anii au trecut, industria auto este într-o continuă schimbare, iar Bentley s-a conformat trendului electrificării. Bentayga a fost primul hibrid al mărcii britanice, iar constructorul se pregătește acum de încă un model cu încărcare la priză.

Presa britanică anunță că noul Bentley Continental Flying Spur va folosi aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Astfel, primul Flying Spur cu încărcare la priză ar urma să fie lansat în 2019, alături de un ansamblu ce oferă un total de 462 de cai putere.

Un motor electric de 136 de cai putere și 400 de Nm, oferiți instant, ar urma să fie combinat cu popularul agregat V6 biturbo de 2.9 litri, cu 330 de cai și 450 de Nm.

În modul de rulare 100% electric, noul Continental Flying Spur ar urma să aibă o autonomie de circa 50 de kilometri.

Pe lângă versiunea hibridă, viitorul model va fi disponibil și în variantele cu motor V8 sau W12, dar fără diesel.

Via Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru