Porsche lansează cel mai puternic break hibrid din lume: Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat debutul lui Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Cel mai puternic break din lume oferă 680 de cai putere și face 0-100 km/h în 3.4 secunde.

La finalul lunii iulie, Automarket a publicat testul cu noul Porsche Panamera Sport Turismo. Modelul constructorului din Stuttgart putea fi comandat atunci în cinci versiuni de motorizare.

Acum, oficialii Porsche plusează cu încă o variantă: Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Sub capota modelului german se află un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri și un motor electric de 100 kW. În total, ansamblul hibrid produce 680 de cai putere și 850 Nm, resurse puse în valoare cu o cutie automată cu opt rapoarte.

În aceste condiții, Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo devine cel mai potent break din gamă. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 3.4 secunde, iar repriza 0-200 km/h se desfășoară în 8.5 secunde. Viteza maximă anunțată de producător se oprește în dreptul valorii de 310 km/h.

Porsche spune că noul Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo oferă un consum mediu mixt de 3.0 litri/100 km (ciclul NEDC). Bateria de14.1 kWh promite o autonomie de până la 49 de kilometri.

În modul full-electric, Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo poate accelera până la 140 m/h.

Prețul pe piața din Germania pentru noua versiune Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo este de 188.600 de euro cu TVA.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru