Cel mai scump Porsche Panamera al momentului este vopsit în culoarea lui Moș Crăciun și a fost personalizat de divizia Porsche Executive

de Bogdan Mirică
Miercuri, 28.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Executive, divizia de personalizare a constructorului german, a creat o ediție specială a modelului Panamera Turbo. Modelul dispune de o mulțime de accesorii și de o culoare nouă.

Pentru că Moș Crăciun ar putea sosi ceva mai târziu pentru unii, Porsche Exclusive, divizia de personalizare a constructorului german, a decis să ne ofere cel mai scump Panamera pe care îl poți cumpăra în prezent.

Se numește Porsche Panamera Turbo Executive și, după cum o sugerează și numele, se bazează pe cea mai rapidă versiune a sedanului din Stuttgart: Turbo. Decorat cu o culoare de caroserie Carmine Red, Panamera Turbo Executive primește și un pachet Sport Design cu accesorii negre pentru un contrast mai bun.

Interiorul preia și el jocul culorilor roșu și negru și plusează cu ceva mai mult spațiu la nivelul picioarelor. Ampatamentul a crescut cu 150 de mm și face din Panamera o mașină în care îți dorești să fii condus, nu să conduci. Habitaclul a fost tapițat cu piele de culoare neagră, presărată pe alocuri cu accente roșii pe planșa de bord, pe panourile ușilor sau pe consola centrală. Până și cheia redă culorile versiunii speciale.

Urmareste Automarket
La acestea se adaugă ecrane de 10.1 inch pentru cei doi pasageri de pe locurile din spate, despărțiți de o consolă centrală.
Lista de dotări include sistem soft-close de închidere a ușilor, direcție și pe puntea spate, iluminare ambientală, climatizare pe patru zone și lumini LED cu funcție inteligentă PDLS.

Cu toate opțiunile bifate, noul Porsche Panamera Turbo Executive se apropie de 200.000 de euro.

Comentarii (4)

  • Foarte urat configurat !
    11 19
  • am comandat anul trecut unul (fara executive) si a ajuns la 211.000 eur. momentan poate fi vazut in mall baneasa, e expus acolo (albastru cu interior rosu)

    nu inteleg cum asta e "cel mai scump"
    0 12
  • Scorpionu' negru-n ceru gurii
    Băi adi, poate al tău avea şi porcu-n portbagaj.
    5 6
  • la sfarsitul anilor 80 erau la mare moda ceasurile electronice (aduse de sarbi in sud-vestul tarii)... fiță de fiță... mai au si acum unii, tractoristi din tata-n fiu :))) peste ani masina asta va fi considerata o hidosenie kitsch-oasa... iar pe piata second se va deprecia rapid in momentul in care tehnologia din ecranele alea va fi fost depasita... si la cum evolueaza de rapid tehnica...

    sa speram ca va trece si moda asta a ecranelor lucioase, cu reflexii in lumina si care atrag praful ca un magnet... moda aparuse si in industria moto dar spre incantarea personala vad ca trece usor-usor: motociclete scrambler, cafe racer... de inspiratie clasica, noile Yamaha X-Max au revenit la ceasuri clasice in bord etc.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru