Porsche Panamera

Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche Panamera va avea un frate mai mic, rival pentru BMW Seria 5

Porsche îşi doreşte un model poziţionat sub Panamera. Acesta ar urma să preia designul şi performanţele fratelui mai mare pentru a se putea bate cu greii segmentului: BMW Seria 5 şi Mercedes E-Klasse.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Joi, 31 Octombrie 2013 | Modele noi

Porsche Panamera Turbo S facelift - debut pentru versiunea de 570 de cai putere

Porsche va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Tokyo faceliftul versiunii Panamera Turbo S. Modelul a primit 20 de cai în plus şi este capabil să atingă acum 306 km/h.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Porsche Panamera facelift, cobaiul TechArt pentru Salonul de la Frankfurt

TechArt va aduce la Frankfurt un kit de tuning pentru actualul Porsche Panamera facelift. Modelul german vine cu un aspect exterior mult mai agresiv şi promite o putere de 580 de cai.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Feature

REPORTAJ: Supradoză de senzaţii

Pentru a celebra aşa cum trebuie lansarea noului Centru Porsche Bucureşti, fabrica din Stuttgart a trimis 22 de automobile pentru a fi puse la încercare de către presă şi clienţi.
Vineri, 24 Mai 2013 | Mediu

Porsche: Panamera S E-Hybrid a consumat 4.4 litri la sută în timpul testelor independente

Noua versiune hibridă a lui Panamera a obţinut un consum mediu de 4.4 litri la sută în condiţii reale, anunţă nemţii de la Porsche, prezentând rezultatele testului de presă derulat în Germania.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Industrie

Porsche Panamera a ajuns la borna 100.000

100.000 de clienţi din 120 de ţări din toată lumea. Acestea sunt cifrele atinse ieri de Panamera, când fabrica din Leipzig a scos de pe banda de fabricaţie exemplarul sărbătorit.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Reportaj

Gustul hiperfericirii

Şapte ore pe Hungaroring cu toate modele din gama Porsche. E momentul în care ai deschis cutia de maşinuţe pe care ai primit-o cadou când erai mic. E emoţia pe care ai simţit-o când ai sărutat prima fată. E pur şi simplu hiperfericire.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Porsche Panamera facelift - debut la Shanghai cu motoare noi şi cu o restilizare subtilă

Porsche Panamera a primit un facelift, care va fi prezentat public la Salonul Auto de la Shanghai. Pe lângă modificările estetice, modelul a primit noutăţi şi în gama de motorizări.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Înainte de weekend vă propunem din nou o listă cu cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care s-a încheiat. Vecinii bulgari au şi de această dată două kituri atrăgătoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Cayman va avea şi o versiune Turbo de 350 cai putere

Porsche va lansa în toamna anului viitor un motor nou, cu patru cilindri de 350 de cai putere, disponibil pe Cayman Turbo. De asemenea, Matthias Mueller, CEOo-ul Porsche a confirmat 4 modele noi până în 2018.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Modele noi

Porsche Panamera Platinum Edition - detalii şi imagini oficiale

Porsche a lansat o nou ediţie specială pentru Panamera. Se numeşte Platinum Edition şi va fi disponibilă începând cu luna noiembrie.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Concepte

Şeful Porsche confirmă: liniile conceptului Panamera Sport Turismo se vor regăsi pe viitoarele modele Porsche

Într-un interviu acordat publicaţiei americane Motor Trend, şeful Porsche a anunţat că farurile şi stopurile conceptului prezentat de marca germană la Paris vor putea fi admirate şi pe viitoarele modele ale brandului din Stuttgart.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Porsche Panamera Sport Turismo Concept, primele imagini şi informaţii

Primele imagini ale conceptului Porsche Panamera Sport Turismo au apărut pe internet înainte de prezentarea oficială. Constructorul german va dezvălui informaţii oficiale în această seară.
Joi, 20 Septembrie 2012 | Economic

Şeful Porsche: ”Anul viitor reducem producţia şi amânăm dezvoltarea unor modele”

Mathias Mueller, CEO-ul Porsche, a declarat că anul viitor producţia va fi redusă iar dezvoltarea unor modele amânată, din cauza unor previziuni negative ale vânzărilor.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Modele noi

Bentley şi Porsche vor împărţi viitoarea platformă MSB

Bentley şi Porsche vor împărţi o nouă platformă, numită MSB, care va fi dezvoltată de Porsche şi va duce la reducerea masei pentru viitorul Panamera şi viitoarele modele Bentley.
Vineri, 10 August 2012 | Modele noi

Porsche pregăteşte o versiune break a lui Panamera

Pentru că unii clienţi şi-au manifestat dorinţa de a avea în garaj un Panamera mai versatil, Porsche aduce la Paris conceptul unei versiuni break a sedanului său sportiv. Versiunea de serie este aşteptată însă abia în 2016 şi doar dacă reacţiile vor fi pozitive.
Miercuri, 08 August 2012 | Modele noi

Maserati şi Porsche pregătesc Levante şi Pajun, rivali pentru BMW Seria 5

Porsche Panamera va avea un frate mai mic, botezat Pajun. La rândul său, Maserati pregăteşte Levante, un sedan poziţionat sub Quattroporte. Mezinii vor avea datoria să fure din clienţii lui BMW Seria 5.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Porsche, Tesla, Aston Martin, Salon Auto, Geneva, tuning, accident, Salonul Auto Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru