Porsche Panamera a ajuns la borna 100.000

de Mircea Meșter
Miercuri, 15.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
100.000 de clienţi din 120 de ţări din toată lumea. Acestea sunt cifrele atinse ieri de Panamera, când fabrica din Leipzig a scos de pe banda de fabricaţie exemplarul sărbătorit.

Esential 100.000 de unităţi Panamera a produs Porsche la uzina proprie din Leipzig.
120 de ţări este aria de desfacere a lui Porsche Panamera.
Fabrica Porsche din Leipzig a sărbătorit ieri ieşirea de pe banda de producţie a exemplarului Panamera cu numărul 100.000. Cifra a fost atinsă de Porsche în patru ani, producţia lui Panamera fiind începută la Leipzig în 2009.

"Până acum, clienţi din 120 de ţări au ales un Panamera produs în fabrica noastră", a declarat Siegfried Bülow, directorul executiv al uzinei Porsche din Leipzig. Maşina sărbătorită de Porsche este un Panamera S E-Hybrid de culoare argintie. Este vorba de prima versiune hibridă plug-in a unui model premium din această clasă.

Vă reamintim faptul că Panamera S E-Hybrid a fost prezentat în premieră mondială în luna aprilie la Shanghai. Deşi complexul motor electric/motor termic dezvoltă 416 CP, consumul mediu anunţat de Porsche pentru versiunea încărcabilă la priză este de doar 3.1 litri/100 km.

Cu toate acestea, modelul german reuşeşte să dezvolte o acceleraţie 0-100 km/h în 5.5 secunde, iar viteza maximă atinsă este de 270 km/h.

Comentarii (4)

  • Va spun sincer ca, la cate exemplare am vazut prin Bucuresti si Ploiesti, numai, credeam ca in curand vor sarbatori juma' de milion!Fara misto! Probabil ca vesticii de-aia au bani; nu-i arunca pe ,,burghezii,,! La noi, cum fura unul 100000 din asfaltari, cum se imprumuta de 25000 si isi ia una full!
    10 1
  • Adrian
    @LUCCI
    Cei care au averi mari la noi in general au firme pornite de la zero dar nu toti dispun de bani ,,lichizi asa ca le cumpara in leasing pt ca oricum la sfarsit de an trebuie sa faca cheltuieli pe firma. E normal sa aleaga o masina in funtie de veniturile firmei respective. Cei cativa cu bani lichizi care au furat statul (Casuneanu, Umbrarescu, Patriciu, Columbeanu politicieni si fosti securisti isi cumpara cu banii jos Bentley, Rolls Bugatti etc.)
    In strainatate e la fel mai ales in SUA.
    1 0
  • ,,Cei care au averi mari la noi in general au firme pornite de la zero ''-Adi, nu mai spune fraza asta nimanui, ca-ti faci ,prieteni''.Ori ai stat prea mult in America ori nu prea iesi din casa.Averi mari au Patriciu9 a ciordit dreptul de exploatare al campurilor petrolifere detinute de Romania in nordul Africii , evaluate la 60 mil. USD in '90, a infiintat cu bagabonti olandezi Rompetrolul cu sediul la Roterdam si apoi l-a vandut la Kazmunaigaz pt. 2500000000 euro, acum 2-3 ani, dupa ce a distrus Rafinaria Vega din Ploiesti si altele asemenea pt. ca productia lor de uleiuri dauna prietenilor sai.Ceilalti bogatasi ai Romaniei au procedat ,cumva , identic; vezi Felix si banii cu care l-a prins Revolutia in Cipru!
    2 0
  • romanul=las
    "amice" lucci
    Pai si de basescu ("acest baron national") nu zici nimic sau ai pus si tu botul la propaganda basista,
    care a pradat tara in ultimii 8-9 ani, sa nu mai vorbim de dosarul 'Flota si de "contractele" cu statul ale anumitor fimre si firmulite !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru