Salonul Auto de la Geneva 2017

Prima schiță a conceptului Mercedes AMG GT4, o berlină care pornește pe urmele lui Porsche Panamera

Publicat Duminica, 05.03.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Prima schiță a conceptului Mercedes AMG GT4, o berlină care pornește pe urmele lui Porsche Panamera - Poza 1
Supercarul Mercedes AMG GT va avea un frate cu patru uși. Avem deja prima schiță a conceptului care îl anticipează și pe care îl vom vedea la Geneva.

Așa cum anticipam și în trecut, Mercedes cochetează cu ideea unei berline coupe, demnă de un duel cot la cot cu Porsche Panamera. Modelul nu va întârzia să apară, întrucât Mercedes a publicat deja o schiță, înainte de lansarea sa oficială în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Din păcate, luna aceasta vom vedea doar un concept, urmând ca versiunea de serie să se mai lase așteptată până la finele acestui an.

Schița trădează un design similar cu cel al coupe-ului Mercedes AMG GT, pe a cărui platformă MRA (modular rear-wheel drive) se bazeză. chiar dacă designul frontal va fi similar cu cel al coupe-ului, partea posterioară va fi însă extinsă pentru a putea permite instalarea încă unui rând de portiere. De asemenea, spiritul sportiv este sugerat în partea din spate cu ajutorul unei evacuări centrale, fixată în interiroul unui deflector. Profilul se remarcă prin camerele video care au luat locul oglinzilor.

Urmareste Automarket
Chiar dacă Mercedes nu a oferit detalii despre numele modelului, acesta ar urma să se numească AMG GT4.
Asta înseamnă că vom vedea sub capotă deja popularul motor V8 de 4.0 litri, asistat de o transmisie automată cu dublu-ambreiaj și șapte rapoarte.

Mercedes a lăsat să se înțeleagă că ceea ce vom vedea la Geneva oferă o viziune avansată a unei berline coupe.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru