Clienții caută alternativa la motoarele tradiționale: 60% din noile modele Porsche Panamera vândute în Europa au propulsie hibridă

de Petre Barac
Miercuri, 13.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat că 60% din modelele noii generații Panamera vândute în Europa au fost dotate cu motorizarea hibridă, comenzi impresionante fiind înregistrate în țări precum Norvegia, Belgia sau Finlanda.

Noua generație Panamera, lansată la începutul anului, se bucură de succes în varianta cu propulsia hibridă, potrivit celor de la Porsche.

Nemții au dezvăluit că 60% din totalul vânzărilor pentru Porsche Panamera au fost înregistrate de modelele cu motorizare hibridă.

În țări precum Norvegia și Belgia, livrările de Panamera hibride au ajuns chiar și la 90% din total. Cifre impresionante au fost atinse de Porsche și în Franța (70%), Austria (peste 80%) sau Finlanda (peste 85%).

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid dispune de un motor V8 de 4.0 litri şi 550 de cai putere, alături de o unitate de propulsie electrică de 100 kW care generează echivalentul a 136 de cai putere.

Panamera Turbo S E-Hybrid include şi o baterie electrică cu capacitatea de 14.1 kWh care permite un rulaj în regim electric de până la 50 km.

În total, noul Panamera Turbo S E-Hybrid are 680 de cai putere și un cuplu de 850 Nm. În România, prețurile pentru acest model pornesc de la circa 161.000 de euro fără TVA.

Via Insideevs

 

Comentarii (3)

  • Adrian C
    Spre deosebire de nou, ei constientizeaza ca asta e viitorul. Hibride momentan si pe viitor electrice.
    8 1
  • Adrian C
    Spre deosebire de noi, ei constientizeaza ca asta e viitorul. Hibride momentan si pe viitor electrice.
    8 1
  • Un nene
    Pai si romanii ce mai cumpara peste 15 ani daca nu mai gasesc in vest Panamera Diesel?A murit Majestatea Sa,astia fac justitia praf si acum ramanem si fara parc auto "de lux" in cativa ani...chiar asa condamnati sa fim?
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru