Porsche anunță un recall pentru Panamera: aproximativ 75.000 de unități au nevoie de un software nou pentru sistemul de direcție

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche recheamă în service 74.585 de exemplare Panamera produse între martie 2016 și decembrie 2018. Nemții au identificat o problemă la software-ul care controlează sistemul de direcție. Remedierea problemei necesită instalarea unui software revizuit.

Porsche anunță un recall pentru modelul Panamera. Conform oficialilor constructorului german, toate exemplarele produse între 6 martie 2016 și 6 decembrie 2018 sunt afectate de această rechemare în service.

Nemții spun că au identificat o problemă la software-ul unității de control din dreptul sistemul de direcție care ar putea genera, pentru perioade scurte de timp, lipsa sistemul de asistență. În cazul în care acest lucru se întâmplă, acționarea sistemului de direcție implică o solicitare fizică mai mare din partea șoferului.

Conform reprezentanților producătorului din Stuttgart, 74.585 de exemplare Panamera sunt afectate de această rechemare în service, iar pentru remedierea problemei, nemții au pregătit un software nou.

Instalarea noului software durează aproximativ o oră, iar Porsche a demarat deja campania de informare. Ca de obicei, costurile intervenției vor fi suportate de producător.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru