OFICIAL: Noua generație Porsche Panamera este gata de lansare

de Alexandru Monenciu
Joi, 14.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că noua generație Panamera va fi prezentată oficial în 24 noiembrie. În prezent, prototipurile sunt testate în Spania, în apropiere de Barcelona.

Cea de-a treia generație Porsche Panamera este tot mai aproape de lansarea oficială.

Potrivit reprezentanților companiei, noul Panamera va fi dezvăluit în 24 noiembrie, cu ocazia Icons of Porsche Festival, eveniment organizat în Dubai.

Odată cu acest anunț, Porsche a publicat o serie de imagini cu prototipurile din timpul testelor care s-au desfășurat în Spania.

Noul Porsche Panamera va fi oferit, printre altele, cu nu mai puțin de 4 motorizări plug-in hybrid. Germanii pregătesc un motor electric mai puternic, o nouă transmisie PDK cu 8 rapoarte, dar și o baterie cu o capacitate de 25.9 kWh.

Versiunile echipate cu propulsoare convenționale vor respecte normele de emisii Euro 7. De asemenea, constructorul din Stuttgart a adus și câteva îmbunătățiri la nivelul suspensiei.

Așa cum spuneam, noua generație Porsche Panamera va fi dezvăluită în data de 24 noiembrie.

via Porsche

Comentarii (4)

  • Sper ca marginea aia gri din jurul farurilor sa nu ajunga in productia de serie. Sper sa fie un fel de camuflaj.
    Altfel, daca chiar asa arata designul final, va ocupa probabil locul secund in topul hidoseniilor deceniului, primu loc fiind definitiv ocupat de grila de BMW M3.
    5 0
  • Mai urât cu spume nu se putea. Nu doar drăcovenia gri din jurul farurilor mari, de broască, dar și negrul acela lucios, e de prost gust. În rest, probabil că e interesantă ca motorizare, performanțe și cam atât. În schimb, va fi foarte scumpă, să existe un echilibru.
    1 0
  • Serios??? Este camuflaj si nu doar in zona respectivă, se vede si dacă dați zum pe poze… Doar nu credeți ca un Porsche care va fi oficial prezentat in 24 Noiembrie i-au pus pozele pe internet.
    Așa ceva… “urăt cu spume”, cel mai probabil va fi impecabil ca orice Panamera.
    1 0
  • Să camufleze, ce? Spatele e superb, într-adevăr în stil Panamera, dar farurile gen Peugeot din anii 2010...Vom vedea în noiembrie cum e . Am dat zoom și nu reiese că e vreun camuflaj. Deși, sper să fie, de dragul mărcii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru