CLS

Joi, 02 Februarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz CLS, "pus pe făraș”. Vor dispărea modelele break și coupe

Potrivit unor informații neoficiale, Mercedes-Benz se pregătește să renunțe la un număr mare din modelele sale actuale. Printre ele se numără Clasa CLS, varianta cu 4 uși a lui AMG GT și chiar modelele coupe și break.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | General

Noua generație Mercedes-Benz CLS a intrat în producție: modelul constructorului german este asamblat la uzina din Sindelfingen

Mercedes-Benz a început producția noii generații CLS. Coupe-ul cu patru portiere este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLS: design frontal inedit și o armată de tehnologii în lista de opțiuni

Mercedes-Benz aduce pe piață a treia generație CLS începând cu martie 2018. Noul model se distanțează de liniile estetice ale gamei actuale Mercedes și oferă o suită de sisteme tehnologice interesante, implicit o motorizare pe benzină micro-hibridă.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Modele noi

Teaser video pentru noua generație Mercedes CLS: partea frontală, dezvăluită înainte de lansarea din 29 noiembrie

Mercedes a publicat un teaser video cu noua generație CLS care scoate în evidență forma grilei și a blocurilor optice, dar și liniile de bază ale modelului.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele teasere cu noua generație Mercedes CLS: blocuri optice noi și un ecran de mari dimensiuni la interior

Mercedes a publicat două teasere cu noua generație CLS care evidențiază apariția unor blocuri optice noi și a unui ecran de mari dimensiuni care include sistemul de infotainment.
Luni, 23 Februarie 2015 | General

Autovot 2015, primele semifinale: Audi A7 vs. Mercedes CLS la Premium, VW Passat vs. VW Golf Sportsvan la Accesibile

Astăzi este ziua primelor semifinale în competiţia popularităţii auto. Pe de o parte avem un duel între concurenţi direcţi - A7 vs CLS, pe de altă parte vedem un meci între modelele aceleiaşi mărci: Passat vs. Golf Sportsvan.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA, fratele mai mic al lui CLS, confirmat oficial

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat oficial numele CLA, care desemnează o berlină construită pe platforma lui A-Klasse. Modelul va debuta în ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 16 August 2012 | Industrie

Mercedes-Benz extinde capacitatea de producţie la fabrica din Ungaria

Mercedes-Benz plănuieşte să dubleze producţia de automobile la fabrica din Ungaria până în 2015, anunţă Automotive News. Între timp, autorităţile din România privesc cu jind la ocazia ratată.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz se pregăteşte de schimbarea strategiei de denumire a modelelor

Mercedes-Benz va schimba modul în care îşi va denumi modelele. Deşi va păstra denumirile consacrate, precum S-Klasse, SL şi CL, modelele de nişă vor primi denumiri formate din trei litere, cum ar fi SLC, GLA şi GLC.
Luni, 02 Mai 2011 | Modele noi

Porsche Panamera Diesel: 250 CP şi autonomie de 1200 de kilometri!

Porsche a echipat modelul Panamera cu un motor diesel. Unitatea V6 TDI dezvoltă 250 CP şi 550 Nm, în timp ce consumul mediu este de numai 6.3 litri la sută.
Duminica, 13 Martie 2011 | Modele noi

Mercedes BLS va debuta în 2014

Germanii de la Mercedes vor să introducă în 2014 un nou coupe cu patru uşi care să fie poziţionat sub actualul CLS. Acesta va avea la bază arhitectura viitorului B-Klasse şi va utiliza noua platformă MFA.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mercedes CLS Shooting Brake ar putea intra în producţie în 2012

Versiunea Estate a lui Mercedes-Benz CLS a fost confirmată pentru producţie cu numele CLS Shooting Brake. Modelul ar trebui să iasă pe piaţă în 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă amuzantă pentru noul Mercedes CLS

O gaşcă de copii e impresionată de noul Mercedes CLS şi pun la cale o idee năstruşnică pentru a putea admira creaţia germană.
Luni, 23 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Mercedes-Benz a dezvăluit noul CLS

Cea de-a doua generaţie a lui Mercedes-Benz CLS este pregătită pentru debutul de la Paris. De data aceasta, modelul are competiţie serioasă în segment, dar creatorii săi nu sunt deloc îngrijoraţi.
Sambata, 21 August 2010 | Modele noi

Faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes CLS

Debutul noului Mercedes CLS se apropie cu paşi mari, iar până la prezentarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Paris, fanii brandului pot admira noile fotografii cu coupe-ul german.
Miercuri, 18 August 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz CLS

Primele imagini ale celei de-a doua generaţii Mercedes-Benz CLS au fost publicate pe internet cu aproape două luni înainte de premiera mondială de la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Audi RS7, rivalul lui CLS 63 AMG, va dezvolta 580 CP

Viitorul Audi RS7 va dezvolta 580 CP si ar putea debuta la Salonul Auto de la Paris din 2011. Modelul lupta pe segmentul coupe-urilor cu patru usi de performanta si ii are ca adversari principali pe Mercedes-Benz CLS 63 AMG si Porsche Panamera.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Mercedes a prezentat un nou concept: Shooting Break

Mercedes a prezentat imaginile unui nou concept, intitulat Shooting Break. Acesta prefigureaza o viitoare versiune break a lui Mercedes-Benz CLS.
Luni, 15 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul CLS

Automarket va prezinta fotografii spion in exclusivitate pentru Romania cu noul Mercedes-Benz CLS. Modelul va debuta la inceputul anului viitor.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi testeaza noul A7

Inginerii Audi au fost surprinsi in timp ce testau noul A7, model care va debuta in decursul acestui an si va fi competitorul lui Mercedes CLS si BMW Seria 5 GT.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru