Noua generație Mercedes-Benz CLS a intrat în producție: modelul constructorului german este asamblat la uzina din Sindelfingen

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a început producția noii generații CLS. Coupe-ul cu patru portiere este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania.

Mercedes-Benz a prezentat noul CLS la finalul anului trecut. Cea de-a treia generație a modelului din Stuttgart plusează la nivel tehnologic și tehnic, dar oferă și ceva modificări estetice.

Acum, constructorul german anunță că a demarat producția noii generații CLS. Coupe-ul cu patru portiere este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. În plus, nemții spun că tot aici vor produce și versiunea AMG CLS 53 4Matic+, model care a fost expus în premieră internațională în urmă cu câteva zile în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

În echiparea standard, noul CLS oferă, printre altele, blocuri optice cu LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, asistent pentru păstrarea benzii de rulare, ecran central de 12.3 inch și serviciile online Mercedes Me.

Pentru moment, noua generație CLS este oferită în patru versiuni: CLS 350 d 4Matic (286 CP și 600 Nm), CLS 400 d 4Matic (340 CP și 700 Nm), CLS 450 4Matic (367 CP și EQ Boost) și AMG CLS 53 4Matic+ (435 CP și 520 Nm).

Varianta semnată de diviza Mercedes-AMG este capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Modelul folosește un sistem micro-hibrid la 48V și tehnologia EQ Boost, iar consumul mediu anunțat de producător este de 8.5 litri/100 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru